Press "Enter" to skip to content

[VIDEO] La colindat după taxă de protecție, de Sfânta Maria! Sportiv prins în flagrant de către polițiștii lugojeni când primea 1.000 de euro

Un practicant amator al sportului de contact, în vârsta de 34 de ani, a fost prins sâmbătă, 15 august, în satul Hodoș, comuna Darova, de către a polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Lugoj, după ce a fost filmat luând taxă de protecție.

Totul ar fi început după ce victima, un tânăr de 29 de ani, ar fi făcut o remarcă jignitoare la adresa șantajistului.

Pentru a nu-i aplica o corecție fizică, cel din urmă i-a cerut 1.000 de euro, sumă ce s-ar fi mărit în cazul în care nu ar fi primit-o la timp.

De frica altor repercusiuni, cel șantajat a cerut ajutorul oamenilor legii, care au pus la cale o operațiune de flagrant.

La întâlnirea stabilită au mai participat încă doi bărbați de 36, respectiv 23 de ani, cunoștințe ale șantajistului, ambii practicanți ai sportului de contact.

“La data de 15.08.2020 orele 13.00 lucrători din cadrul Biroului de Investigații Criminale Lugoj, cu sprijinul SAS Timiș au procedat la depistarea în flagrant a unui bărbat de 34 de ani în localitatea Hodoș, comuna Darova, jud. Timiș. Asupra acestuia a fost găsită suma de 1000 euro, sumă ce îi fusese remisă cu puțin timp în urmă de către un bărbat de 29 de ani, prin constrângerea acestuia. Cu ocazia administrării probatoriului, s-a stabilit că la constrângerea persoanei vătămate respectiv a bărbatului de 29 de ani au participat și doi bărbați de 36 și 23 de ani”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

Cei trei au fost reținuți în trafic după primirea sumei de bani și au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului Lugoj cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetarile continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Distribuie si prietenilor

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *