Press "Enter" to skip to content

VIDEO: Fabrica de semnături falsificate din Primăria Sectorului 5 pentru Daniel Florea și Gabriela Firea! BOMBĂ CU IZ PENAL!

După “doar fapte” din contractele de anvelopări termice dubioase negociate într-un birt de lux la mare, domnul primar al Sectorului 5, Daniel Florea, se pare că a trecut deja la noul slogan “Tot mai bine” și bifează încă o acțiune cu iz penal, respectiv ceea ce pare a fi o acțiune coordonată de falsificarea a semnăturilor atât pentru susținerea noii sale candidaturi la Primăria Sectorului 5 cât și pentru susținerea candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Generală.

Doar fapte, tot mai bine

Astfel că sâmbătă, 15 august 2020, sub noul slogan “Tot mai bine”, Daniel Florea a depus la Biroul Electoral al Sectorului 5, liste cu 14.000 de semnături falsificate, care ar trebui să ateste susținerea cetățenilor pentru candidatura sa la funcția de primar al Sectorului 5 și pentru susținerea listei de consilieri locali ai PSD la Primăria Sectorului 5.

O altă listă, cu alte 14.000 de semnături falsificate, a fost dată în producție la “Fabrica lui Florea de semnaturi de la Primăria Sectorului 5” pentru ca mai apoi, aceste semnături falsificate de funcționari ai primăriei și alte instituții subordonate a fost transmisă către organizația PSD a Municipiului București pentru susținerea candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Capitalei și a listei de consilieri PSD pentru Consiliul General al Municipiului București, conform flux24.ro.

Fabrica de semnături falsificate din Primărie, răsplătită cu bonuri valorice de la Lidl, “PNL dădea mai mult”

Fotografiile provenite pe surse din aceste locații, precum și înregistrările audio vorbesc de la sine: Angajații Primăriei Sectorului 5 au muncit peste program până au făcut bășici la degete, după cum recunosc în înregistrare, plângându-se că mai bine lucrau pentru PNL “că aia le-ar fi dat mai mult”, pentru a semna în locul celor 14.000 de oameni. Din înregistrările venite pe surse reiese destul de clar faptul că angajații Primăriei Sectorului 5 au primit ca recompense bonuri valorice de 100 de lei, emise de lanțul de magazine Lidl.

Din conversația înregistrată se poate observa că la acțiunea cu iz penal au participat inclusiv secretarele primarului, de coordonare ocupându-se  Mircea Serediuc, directorul adjunct al Societății de Amenajare Edilitară și Salubrizare, Denisa Frunză, secretar executiv al Organizației PSD Sector 5 și Gabriela Simion, angajată tot în cadrul Societății de Amenajare Edilitară și Salubrizare. Cei 3 au fost ajutați de consilierul local Gheorghe Ștefan, cunoscut și ca “Șobolanul”.

Dacă până acum nu era destul câte a făcut, sau mai bine spus, nu a făcut pentru Sectrorul 5, Daniel Florea demonstrează prin aceste imagini că, deși fost procuror, sfidează cu nonșalanță legea și instituțiile statului doar pentru că nu mai are curajul să dea ochii cu oamenii din sector, pe care i-a sfidat și ignorat cu același tupeu vreme de 4 ani, probabil că de teama de a nu fi alergat după ce și-a bătut joc de banul public, dezvoltarea Sectorului 5 nefiind printre prioritățile acestui primar care se ocupă de orice altceva decât asta, inclusiv de falsificarea celor 14.000 de semnături în birourile primăriei, la celebra sa societate de salubrizare și în alte instituții aflate în subordinea primarului Sectorului 5.

“Cod penal: Falsificarea documentelor și evidențelor electorale

Art. 391. – Jurisprudență, Reviste (1), Doctrină (4)
(1) Falsificarea prin orice mijloace a înscrisurilor de la birourile electorale se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

….

Articolul 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influența ori autoritatea sa în scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.”

Lăsăm instituțiile abilitate ale Statului să decidă de aici înainte dacă acțiunea de falsificare a semnăturilor din cadrul Primăriei Sectorului 5 este de ordin penal, noi făcându-ne doar datoria de a semnala public aceste fapte ce par a avea iz penal.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *