Press "Enter" to skip to content

Ultima Oră: Doi veterani au DECEDAT în urma violenței aplicate de poliție! De ce tac autoritățile?

În urma violenței aplicate de forțele de ordine asupra veteranilor ce au protestat ieri în fața Parlamentului, 2 bărbați care inițial au fost transportați la spital în stare gravă, au decedat la scurt timp după spitalizare, transmite unul din organizatorii protestului de ieri.

Organizatorul mai comunică că veteranii, unul în vârstă de 63 de ani și altul în vârstă de 74 de ani, au fost atacați și bătuți josnic de nenumărate ori de către mai mulți colaboratori a poliției, totodată aceștia refuzând să acorde primul ajutor medical atunci când veteranilor li s-a făcut rău.

Contactați telefonic, rudele persoanelor decedate au declarat că sunt șantajați de către organele de forță, din motiv că aceștia »să nu facă mare gălăgie și să nu ridice panică» — comunică una din rudele veteranului decedat în vârstă de 74 de ani.

Totodată, organizatorul protestului a atras atenția la faptul că polițiștii ascund de ochii lumii, decesul acestor 2 veterani și nici nu au ieșit cu declarații în fața presei pe marginea subiectului, protestului organizat ieri.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *