Press "Enter" to skip to content

În timp ce tu te lupți cu paznicii magazinelor pentru 1 grad în plus sau minus de temperatură, coaliția PSD – UDMR îți pregătește o nouă lovitură.

În timp ce tu te lupți cu paznicii magazinelor pentru 1 grad în plus sau minus de temperatură, coaliția PSD – UDMR îți pregătește o nouă lovitură. Binee… adevăru-i că este veche, dar are îmbunătățiri. Pentru cine? Pentru ei, bineînțeles.

Oamenii vor să-și lase pensia specială moștenire! Nu era de ajuns că au pensii speciale de la 40 de ani! Nuu! În cazul în care unul din ăsta, programat să ia pensie specială, o mierlește înainte să-i bată poștașul în poartă, coaliția mai sus menționată a găsit rezolvarea. Cum, care?! Copiii lor vor primi pensie specială. Doar așa… vreo 75% din cât merita babacul, pentru început.
Programul pilot începe cu grefierii. Stai liniștit! În viitor, se va extinde la toată plaja de urmași ai pensionarilor speciali. Ce primești tu în schimb? Ooo, dar s-a votat deja în parlament! Vor să-ți dea o mască, dacă ești sărac. Așa că bucură-te de ea, așa cum se vor bucura ei și urmașii urmașilor lor de pensii speciale.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *