Press "Enter" to skip to content

Impostorii din partidul plagiatorului Ponta. Oana Vlăducă – 3 facultăți în 3 orașe diferite, într-un singur an

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat în Guvernul Cioloș, continuă seria dezvăluirilor privind nulitățile din politica românească. De data aceasta el prezintă cariera profesională a Oanei Vlăducă, ex deputat PSD de Dâmbovița, trecută în barca Pro RomâniaAceasta a făcut, potrivit CV-ului 3 facultăți diferite, în 3 orașe diferite, în timp ce era și deputat în Parlament.

„Tanti Oana Vlăducă își începe cariera ca învățătoare în Priboiu. Ambiția mustește în ea și se sacrifică pentru a se dedica rezolvării economiei țărișoarei. La 22 de ani termină una dintre cele mai nenorocite facultăți de științe economice din România. Nimeni nu va bănui că doar 13 ani mai târziu va fi iarăși răvășită pe toate părțile de duhul academic, care o va forța la incredibile contorsionări spirituale. Semne apar din 2014, când într-un an se califică pe o mulțime de lucruri incluzând: administrație publică, management de toate felurile, achiziții publice, leadership și, nu e glumă, “standarde înalte de cunoștințe și expertiză pentru funcționarii publici”.

Totuși, 2016 -2017 este anul în care o pălește înțelepciunea grav. Se petrece în timp ce e deputată și se jertfește ca o ieroincă să salveze țărișoara, respectiv pe Dragnea de dujmani și de asasinii care colcăiau. În timp ce la București, cu pieptul (metaforic vorbind) gol, goluț, înfrunta cu buzele fundurile lui Țuțuianu și Dragnea, muncea pentru legile cele mai minunate, menirea academică o schingiuia și la Târgoviște și la Câmpulung, unde făcea masterate în Contabilitate și Administrație Publică. Cum sufletul ei nu a scăpat de boală, sensibilă și inocentă, se dedică și unui doctorat la București, logic, la Horticultură. Toate în același timp.

Femeia asta a lucrat un singur an la o firmă privată în toată viața ei. Restul cu excepția rătăcirii de căteva luni, la 19 ani când a fost învățâtoare, au fost sinecuri ale partidului. A fost, ca orice PSD-istă cinstită, Directoare la ditamai firma cu un singur alt angajat. Imediat ce își termină cariera de un an de directorat, radiază firma cu o datorie de 17.744 RON. Lucru care o ajută să promoveze din funcție în funcție, din curs de specializare în curs de leadership, până când ajunge în Parlament, după ce trece prin consiliul de administrație al unei nenorociri de firme de stat și pe la unul dintre cele mai corupte consilii județene din țară cu rezultate catastrofale. Desigur e absolventa colegiului cel cinstit și nesecurist al lui Oprea și se „califică” pentru a deveni funcționar public superior.

Proastă, arogantă, artificială cu un discurs tâmp cu două tonalități, fie agresiv, fie slugarnic, doamna Vlăducă ne reprezintă cu tupeul PSD-ist specific moluștelor în haznaua de partid a lui Ponta zilele astea. La Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a parlamentului căci se oprișarează nu numai pe noi dar și pe orice urmă de bun simț”

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *