Press "Enter" to skip to content

Ce înseamnă faptul că a treia dimensiune dispare?

Pe măsura ce vremea Vărsătorului se apropie, urgența acestui mesaj crește, deoarece cu toții rămânem făra timp de joacă în a treia dimensiune la propriu. În termeni simpli, obiceiul gânditului, simțitului și al comportamentului, așa cum le știm noi în a 3-a dimensiune, dispare. Cu toții ne mutăm într-o a patra dimensiune a conștiinței și experienței, iar mai apoi, într-o a cincea.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor de pe planetă nu sunt pregătiți pentru a face trecerea. Și totuși, aceasta se întâmplă fără doar și poate, iar pentru cei care nu sunt conștienți de ce se întamplă, experiența în sine nu va fi una confortabilă și cu ușurință.

Și totuși, poate fi minunată și plăcută în același timp. Având informațiile de bază despre ce înseamnă trecerea și ce anume înseamnă „dimensiunile”, având niște instrumente simple cu ajutorul cărora să gestionăm gândurile și emoțiile, cu toții putem evolua în conștiință și să trecem cu grație și bucurie în zone de vibrație mai înaltă. Dacă nu știți ce reprezintă aceste „dimensiuni”, nu sunteți singurii.

Majoritatea oamenilor joacă jocul vieții așa cum o știm în a treia dimensiune și o fac fără un „ghid de reguli” care să explice jocul în sine și cum poate fi jucat cu success. Acest articol oferă regulile de bază care ne lipsesc. Explică ce anume reprezintă a treia, a patra și a cincea dimensiune și de ce sunt cele mai importante considerații ale vieții noastre acum. Dacă putem înțelege structurile acestor dimensiuni și ne putem juca cu ele, vom putea să ne mișcăm fluid în schimbările fără precedent pe care această trecere le aduce cu ea, fără frică, efort, fără tensiunile și anxietățile devenite o obișnuință în viețile noastre.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *