Press "Enter" to skip to content

Când ies cu hamburgerul de fast food în gură copiii o văd pe această frumoasă bătrână care iese din dulap și afirmă că e bisexuală.

Sunt încăpățânat și neîncrezător. Până nu mă conving singur de ceva nu vreau să accept sau să cred. De aceea astăzi mi-am făcut un drum prin Drumul Taberei unde am auzit eu că s-ar afla o grozăvie. Și este adevărata, există, se află. Nu este photoshop, nu e un fals ci acest panou tronează mare, frumos și colorat lângă McDonalds-ul de pe strada Brașov și lângă biserica Sf Vineri.

Când ies cu hamburgerul de fast food în gură copiii o văd pe această frumoasă bătrână care iese din dulap și afirmă că e bisexuală.Îl va măcina curiozitatea? Eu zic că da. De aceea eu cred că oarecum putem încadra fapta la articolul 221. Infracțiuni contra libertății și integrității sexuale – Coruperea sexuală a minorilor –

(3) Actul sexual de orice natură săvârșit de un major în prezența unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(4) Determinarea de către un major a unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani să asiste la comiterea unor acte cu caracter exhibiționist ori la spectacole sau reprezentații în cadrul cărora se comit acte sexuale de orice natură, precum și punerea la dispoziția acestuia de materiale cu caracter pornografic se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Mergem mai departe și pot considera că acest panou încalcă articolul 373. Ultrajul contra bunelor moravuri:

Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Și dacă aceste articole nu sunt convingătoare sau nu se pot aplica în această situație am mai găsit unul. Doamna drăguță din fotografie nu e cine si ce se afirma pe panou si probabil nu e constienta de felul in care ii este folosita imaginea. E o poza luată dintr-o bază de date. Poate că e legal, dar poate că ea nu și-a dat acordul pentru așa ceva și am găsit și asta:

Infracțiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii – Înșelăciunea -Art. 244.

(2) Înșelăciunea săvârșită prin folosirea de nume sau calități mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuși o infracțiune, se aplică regulile privind concursul de infracțiuni.

Inteleg libertatea de expresie, cunosc drepturile minoritatilor insa toleranța nu inseamna promovarea in spatiul public a unor comportamente sexuale, de oricare fel ar fi ele.

Acestea fiind spuse am făcut sesizări în acest sens la Politia Sectorului 6, Politia Capitalei, Primaria Sectorului 6, Primaria Generala, Direcția Generală de Asistență a Copilului Sector 6 și București. Să vedem ce cred aceste instituții despre treaba asta.

loading...

One Comment

  1. Constantin Constantin 22 iunie 2020

    Offf…bine ca luati atitudine, domnule Andrei. Multumesc in numele tatilor romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *