Press "Enter" to skip to content

VIDEO FOTO Un copil și doi adulți au fost răniți grav de bușteni căzuți dintr-un camion, sâmbătă după-amiază, pe DN17, între Frasin și Molid

Un copil și doi adulți au fost răniți într-un accident produs sâmbătă, în jurul orei 16:00, pe DN17, între localităţile Frasin şi Molid din județul Suceava.

Mai mulţi buşteni, din remorca unui autocamion încărcat cu lemne, s-au desprins într-o curbă şi au căzut pe carosabil. În cădere, trunchiurile au surprins şi au rănit trei persoane. O femeie de 50 de ani şi un minor de 10 ani, se aflau pe marginea drumului, unde se opriseră cu maşina, deoarece aceasta se defectase. De asemenea, lemnele au avariat şi autoturismul. Cea de-a treia persoană este un bărbat de 52 de ani care se afla pe marginea drumului și a fost rănit de lemnele căzute.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Cele trei victime erau conştiente şi cooperante şi prezentau multiple traumatisme.

Militarii au îndepărtat buştenii pentru a înlesni accesul la persoanele rănite, iar personalul medical le-a acordat primul ajutor şi i-au stabilizat. Ulterior, cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *