Press "Enter" to skip to content

Trump lovește în imperialismul american: „Nu a spus Colin Powell că Irakul are arme de distrugere în masă? Nu avea, dar totuși am plecat la RĂZBOI!”

Pentru mulți, declarațiile lui Donald Trump par adeseori iresponsabile. Căci cum ai putea, ca lider al celui mai puternic stat, să recunoști public că țara ta a distrus o altă țară în urma unei minciuni pe care tot America a promovat-o (inventat-o)? Cum să îți tai craca de sub picioare cu atâta nonșalanță și să spui printre rânduri că, de fapt, America dorea să pună mâna pe petrolul irakian și căuta un pretext pentru a invada Irakul?

Era o vreme când râdeam și eu de el atunci când făcea astfel de declarații. Doar că între  timp am început să cred că în spatele multora dintre „gafele” sale se ascunde un plan elaborat de anihilare a intereselor globaliste și neomarxiste ale unei așa-zise „elite” financiare și politice care se dovedește un pericol nu doar pentru securitatea globală, ci și pentru securitatea și libertatea Americii.

A încercat ceva similar și John F. Kennedy, în urmă cu aproape 60 de ani, când a vorbit public despre existența unor societăți secrete care au pus mâna pe SUA, pentru ca la scurt timp după aceea să fie asasinat… (Audio cu dezvăluirile lui Kennedy AICI)

Principala diferența dintre Kennedy și Trump pare să fie aceea că actualul președinte are și spate puternic, atât în politică cât și în armată sau servicii, dovadă că încă nu i-a căzut capul. Cu siguranță și în SUA sunt mulți oameni puternici care nu vor o dictatură neomarxistă mascată în democrație liberală.

Și acum să vorbim despre acuza incendiară făcută de Donald Trump pe Twitter, ieri, la adresa lui Colin Powell (fost secretar de stat al SUA din 16 ianuarie 2001 și până în aprilie 2005, șef al Statului Major interarme în timpul administrației lui George Bush, a condus armata americană în timpul Războiului din Golf  – Kuweit și Irak, 1991).

Colin Powell

Iată ce a spus Trump (mai jos puteți vedea și originalul în engleză): „Colin Powell, care a fost foarte responsabil pentru intrarea noastră în dezastruosul Război din Orientul Mijlociu, tocmai a anunțat că va vota pentru „Adormitul” Joe Biden. Nu a spus Powell că Irakul are „arme de distrugere în masă?” Nu avea, dar totuși am plecat la RĂZBOI!”

Trebuie remarcat faptul că, în întregul mandat al lui Donald Trump, SUA nu au declanșat vreun nou război și nu s-au implicat în niciun alt război decât cele existente deja. Mai mult decât atât, Trump a insistat pentru retragerea americanilor de pe mai multe fronturi de război și, cu toate acestea, este considerat un pericol pentru securitatea mondială.

Pentru comparație, ca să vedeți cum se fac jocurile globaliste, premiatul Nobel pentru Pace Barack Obama (din tabăra neomarxistă), deși a avut un rol semnificativ, prin acțiunile sale, în declanșarea așa-numitei Primăveri Arabe, cu consecințe dezastruoase pentru mai multe țări din Orientul Mijlociu, este privit și astăzi ca un pacificator. Hmmm! 😉

Analizând toate aceste date, eu cred că afirmațiile lui Trump vizează în mod clar lovirea intereselor neomarxiștilor americani, chiar dacă, în aparență, pare că lovește și în interesele Americii atunci când ne spune că acel război a fost o mascaradă și că ținta reală a fost petrolul irakian și plantarea la Bagdad a unui regim politic aservit intereselor liderilor americani din acea vreme.

Toate acestea ne arată că războiul din SUA zilelor noastre, a cărui țintă este fotoliul de la Casa Albă, este unul foarte dur, fără menajamente, pentru că miza reală este controlul nu doar asupra Americii, ci și asupra unei mari felii din Planetă. Iar cele două tabere au, în mod limpede, viziuni diferite asupra lumii. Cea a lui Trump vorbește despre patriotism, național și valori conservatoare, iar cealaltă, a lui Biden, Soros și a familiei Clinton este în primul rând vocea minorităților (etnice și sexuale) și a neomarxismului cultural.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *