Press "Enter" to skip to content

Sunt curios când o să înțeleagă și ultimul prost că bogații lumii formează o elită care conduce orașe, regiuni, țări și chiar lumea întreagă.

Sunt curios când o să înțeleagă și ultimul prost că bogații lumii formează o elită care conduce orașe, regiuni, țări și chiar lumea întreagă. Mai ales cei care au conexiuni cu sistemul politic. Trăiesc într-o lume a lor, care nu se intersectează cu a oamenilor de rând. Sunt parteneri de afaceri și prieteni. Sunt împreună în tot ceea ce fac important. Nu le pasă de noi, nu dau doi bani pe noi, suntem doar niște vite în ochii lor. Ceea ce ne-a demonstrat dintotdeauna istoria. Sunt ei împotriva noastră.

Și totuși încă există oameni în prezent care cred că unui astfel de bogătaș îi pasă de oamenii de rând și e dispus să înceapă un război cu prietenii și partenerii lui fără niciun motiv? Deși niciodată bogaților nu le-a păsat de săraci? Deși niciodată politicienilor nu le-a păsat de oamenii de rând? Pur și simplu, un politician bogat aruncă la gunoi tot ce a clădit o viață întreagă pentru a se război cu prietenii lui, cu cei care l-au pus în funcție? De ce ar face asta?!?

Iar în 30 de ani de „demoncrație” nu ați învățat că politicienii mint mai ales în campanii electorale? Că fac promisiuni pe care nu și le țin? Câte decenii mai trebuie să treacă până să învățați asta? Mai ales în cazul politicienilor bogați care sub nicio formă nu vor renunța la prietenii lor bogați și influenți pentru binele oamenilor de rând? Cât mai aveți de gând să vă lăsați luați de fraieri și să ne condamnați pe toți la sclavagism pentru că nu ați reușit să învățați nici în 30 de ani că nu le pasă de noi?

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *