Press "Enter" to skip to content

Sicriu de aur, sute de mii de americani în lacrimi, mii de idioți căzuți în genunchi, cerându-și iertare de la populația de culoare, pupându-le pantofii, toată această mascaradă grotescă a devenit simbolul marii Americi

Sicriu de aur, sute de mii de americani în lacrimi, mii de idioți căzuți în genunchi, cerându-și iertare de la populația de culoare, pupându-le pantofii, toată această mascaradă grotescă a devenit simbolul marii Americi 😳
Imaginea cu primarul Mineapolisului, agățat de sicriu, ca să nu se prăbușească de durere, vărsând lacrimi de crocodil, este cireașa de pe tort.
Soția eroului național, cea care nu își mai văzuse soțul de 6 ani, după ce o părăsise lăsând-o singură cu o fiică de trei luni, țipă de când a murit eroul, că a rămas fără pâine, deși timp de 6 ani nu a primit nici fârâmitură de pâine de la soțul care o lăsase cu ochii în soare. Și uite cum americanii, rușinați si complexați de sindromul „omului alb” s-au mobilizat și au făcut donații de 20 000 000 de dolari pentru sărmana văduvă a eroului național.
Și mai este :
Universitatea Massachusetts a înființat o bursă George Floyd 😳. Nimic nu este prea mult pentru eroul de culoare, nu ?
Urmează premiul Nobel pentru pace, acordat post mortem. Ce tare ar fi, nu credeți ?
Marele Floyd, marele erou, arestat pentru jaf armat, trafic și consum de droguri (ultimul act de eroism fiind când a pus cuțitul la burta unei femei însărcinate, cerandu-i bani ), iar după ce și -a turnat complicii a primit o pedeapsă redusă.
Un adevărat erou pentru care America stă în genunchi …
Jon Biden, candidatul democrat la Președinția marii puteri mondiale, USA, cu o formă gravă de demență senilă a căzut și el în genunchi în fața coșciugului aurit, cerându-și în lacrimi iertare de la erou.
SUPERB! Mai este ceva de comentat? Nu.
Aaaaa, ba da :
Pe aripile vântului , interzis . Minunat ! Ce poate fi mai minunat decât minunata viață, cu minunatele ei surprize pe care le trăim în aceste minunate vremuri ???
WTF ? cum zice americanul ✌
Cu așa mascarada s-a dus lumea la dracu’ la propriu nu la figurat …..
Preluat

loading...

One Comment

  1. Hahn Hahn 14 iunie 2020

    Nația română este interesată de probleme Americii. Da mă ……pe voi, in țara nimănui, nimănui nu i pasă de români, doar cei șmecheri supraviețuiesc. Avem o grămadă de legi care sunt interpretabile și nu se ia atitudine dar sunt câțiva bezmetici care vociferează in piață. Suntem ceea ce consumăm, TV_ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *