Press "Enter" to skip to content

Și-a transmis moartea în direct pe Facebook. VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL

Un eveniment tragic a fost transmis în direct pe Facebook sâmbătă, 15 august. Cântăreţul Tavy Puştiu, în vârstă de 29 de ani, era pasager și transmitea în direct pe rețeaua de socializare când maşina condusă de tânără a fost lovită în plin de tren.

Din păcate, în urma impactului, bărbatul a murit, iar tânăra este în stare gravă la spital. Evenimentul a avut loc în Ploiești.

Din imagini, se pare că femeia a oprit la trecerea de cale ferată și pare că s-a asigurat înainte de a traversa. Bărbatul observă venirea trenului, dar din păcate a fost prea târziu. În câteva secunde, mașina fost spulberată de un tren și târâtă cel puțin 200 m, cei doi rămânând încarcerați.

„O conducatoare auto, in varsta de 24 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Trandafirilor, sensul catre strada Raului, ajunsa la trecerea la nivel de cale ferata, posibil pe fondul nerespectarii regulilor la trecerea la nivel cu calea ferata, a fost surprinsa si accidentata de un tren privat care se deplasa pe ruta Maneciu-Ploiesti Sud.

In urma evenimentului rutier, conducatoarea auto a fost ranita grav si a necesitat transportul la spital. Din nefericire, un barbat in varsta de 29 de ani, cea de-a doua victima (pasagerul din dreapta fata), a fost declarat decedat”, au transmis reprezentantii IPJ Prahova.

Cântărețul făcea parte dintr-o formație din Ploiești, alături de care cânta în localurile din oraș sau la diverse evenimente.

Vă rugăm, atenție la drum! Asigurați-vă bine înainte de a face manevre în trafic, circulați responsabil, aplicați conduita preventivă, evitați orice fel de activități care v-ar putea perturba concentrarea la volan. Viața are prioritate!

Atenție, imagini cu impact emoțional! 

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *