Press "Enter" to skip to content

Se întâmplă în SUA! Albii pupă de bună voie bocancii afro-americanilor, iar aceștia îi asigură că ăsta e viitorul lor, al albilor. VIDEO

Nebunia „Corectitudinii Politice” nu are limite. Dacă, pe de o parte, celebrul film Pe Aripile Vântului a primit, ieri, interdicție pe HBO, pe motiv că conține prejudecăți rasiste, iar primarul musulman al Londrei s-a angajat să dea jos statuile cu britanicii celebrii din perioada colonială sau sclavagistă ca să pună în loc personalități ale minorităților etnice și ale LGBT, în SUA a început o altă nebunie: puparea aproape ritualică a picioarelor (bocancilor) afro-americanilor de către albi, în plină stradă.

Zău că lumea, sub influența progresismului, acest nou comunism, se duce rău la vale.

Simplu fapt că se încearcă culpabilizarea tuturor albilor de astăzi din SUA pentru ceea ce au făcut albii în urmă cu secole, este o mare aberație.

Da, fără, îndoială, rasismul trebuie stopat. Dar și rasismul negrilor împotriva albilor care, astăzi, este mult mai prezent și mai agresiv decât al albilor.

Mă întreb, însă, cu privire la albii americani, ce vină au, în legătură cu perioada sclavagistă din istoria SUA, strămoșii albilor de astăzi care au venit cu milioanele pe teritoriul Americii la începutul secolului XX, deci cu mult după abolirea sclaviei? Păi urmașii acestora, care sunt astăzi zeci de milioane, nu au, prin străbunii lor, nicio legătură cu vremurile sclaviei. Dar acest lucru nu contează pentru progresiștii neomarxiști, pupători de moaște LGBT. Ești alb, ești culpabil, ca și cum doar albii au făcut crime în istoria umanității.

Și acum, priviți cele două clipuri de mai jos. Atâta prostie din partea albilor și atât de mult tupeu din partea afro-americanilor pare greu de crezut că există cu adevărat. Dacă aceste imagini ar fi făcut parte dintr-un film SF distopic, am fi considerat că este o exagerare de prost gust a realizatorilor. Dar nu, sunt scene din viata reală a Noii Americi, cea cangrenată de neomarxismul cultural. Este vorba de scene care se pot constitui în precedente foarte periculoase!!! Nu aceasta este calea reconcilierii rasiale! Aceasta este calea radicalizării, atât de o parte, cât și de cealaltă!

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *