Press "Enter" to skip to content

S-a supărat pe sat. Un primar PSD le-a tăiat apa localnicilor, supărat că nu îl vor mai vota

Un primar PSD a găsit o metodă inedită de a-i pedepsi pe localnicii dintr-o comună după ce a aflat că aceştia au decis să nu îl mai voteze. Astfel, Dan Victor Marian, edilul PSD din Comuna Secu, judeţul Dolj, a sistat alimentarea cu apă potabilă pentru nu mai puţin de 50 de gospodării, informează Ziarul de Craiova.

Practic, primarul a acoperit cu pământ puţul de la care se făcea alimentarea şi a luat pompa.

„Să vă dea apă ăla de îl votaţi”, le-a spus el sătenilor, cu toate că puţul fusese făcut cu bani din fonduri europene în 2009 pe perioada mandatului fostului primar.

„Depăşeşte imaginaţia ce se întâmplă la noi în sat. De o săptămână stăm fără apă potabilă pe care o plătim pentru că primarul s-a dus să astupe puţul care alimentează localitatea. E supărat că are un contracandidat de aici din sat pe care îl cunoaşte lumea şi pe care îl votează în defavoarea lui, şi ne-a pedepsit”, a declarat unul dintre localnicii satului Şumandra din comuna Secu.

Contracandidatul pesedistului la funcţia de primar a afirmat că e o nebunie să te răzbuni în acest fel pe localnici, lăsându-i fără apă potabilă.

„M-am hotărât să candidez, încă nu ştiu dacă independent sau din partea unui partid, pentru că vreau să scap comuna de omu’ ăsta pe care l-am susţinut şi cred că am făcut o greşeală. Eu sunt de aici din Şumandra, e satul meu, oamenii mă cunosc şi o să mă voteze pentru că ştiu ce fel de om sunt. El nu are nicio şansă cu mine aici şi ştie asta de asta s-a supărat. Dar de aici până a le tăia oamenilor apa atât de necesară e nebunie. Nu poţi să faci aşa ceva. Puţul ăla nu e bunul tău. Nu te poţi înţelege cu el, nimeni nu se înţelege. Le spune oamenilor să se ducă la secretar dacă vor apă. Nu se face aşa ceva”, a declarat potenţialul candidat Viorel Jianu, secretarul Primăriei Secu.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *