Press "Enter" to skip to content

Producătorul măștilor impuse de Guvernul Britanic atenționează că nu protejează de Covid sau alți viruși…

Măștile pe care Guvernul Britanic îi obligă pe oamenii să le poarte în magazine începând cu 24 Iulie, specifică pe ambalajul lor că nu protejează împotriva coronavirusului.

La începutul acestei săptămâni, Guvernul Britanic a confirmat că oricine este prins că nu poartă o mască atunci când intră într-un magazin sau supermarket va fi supus unei amenzi a poliției de 100 de lire sterline, determinând Președintele Poliției Metropolitane din Londra să declare că este o măsură care nu se poate aplica în mod practic.

Cu toate acestea, legea prevede că măștile de pânză, eșarfe sau alte articole textile care nu necesită utilizarea mâinilor pentru a le ține în loc sunt forme acceptabile de protecție împotriva COVID-19.

Dar problema cu aceste măști este că pe ambalajul lor se afirmă în mod specific că nu protejează împotriva COVID-19.

„Acest produs este o mască cu agățătoare pentru ureche. Acest produs nu este un aparat respirator și nu oferă protecție împotriva COVID-19 (coronavirus) sau a altor virusuri sau contaminanți ”, se precizează pe ambalajul unui set standard de măști textile care se vând în prezent.

Secretarul Sănătății, Matt Hancock, a declarat că legea purtării măștilor va „oferi oamenilor mai multă încredere pentru a face cumpărături în siguranță și pentru a îmbunătăți protecțiile pentru cei care lucrează în magazine”, cu toate acestea, mulți au reacționat la lege afirmând că pur și simplu vor evita magazinele cu totul.

Acest lucru va duce la și mai multă devastare economică, pierderi de locuri de muncă și pe termen lung, mai multă sărăcie și moarte.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *