Press "Enter" to skip to content

NOI RESTRICȚII: ROMÂNII NU POT PĂRĂSI ȚARA PÂNĂ ÎN LUNA AUGUST…

Restrictii pentru diaspora, toti cetatenii care sau intors acasa pe timp de pandemie nu vor mai putea parasi tara in urmatorii doi ani. O lege in acest sens a fost aprobata azi dimineata de catre Parlament.
De azi a intrat in vigoare o noua lege la cerinta Presedintelui, care prevede  interzicerea trecerii frontierei de stat pe sens de iesire, pentru cetățenii intorsi acasa pe timp de pandemie. Începind cu 1 martie si pina in prezent.

Este permisă iesirea din tara doar cetățenilor străini și apatrizilor domiciliați sau cu ședere permanentă in alta tara, conducătorilor auto și personalului de deservire a mijloacelor de transport care efectuează transportarea mărfurilor, echipajelor, aeronavelor/navelor și brigăzilor garniturilor de tren.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor straini care intenţionează să rămână pentru o perioadă îndelungată pe teritoriul acestui stat, să se adreseze misiunii diplomatice şi să îşi anunţe prezenţa în regiune, comunicând coordonatele personale pentru a putea fi contactaţi în situaţii de urgenţă.
În caz contrar persoanele vor fi pedepsite conform legislatiei in vigoare.

Statul va asigura totii cetatenii veniti acasa cu un post de munca stabil si bine platit, ne asigura Presedintele.
Pentru a primi un post de munca cetatenii sunt indemnati sa mearga la bursa muncii pentru a completa o ancheta sau online.

loading...

One Comment

  1. Oliver Oliver 28 iunie 2020

    „Site-ul romanului de calitate” ? … invatati sa scrieti corect si dup-aia postati articole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *