Press "Enter" to skip to content

Mințiți poporul cu usturoiul și televizorul❗De Citit!

Acest virus există. Corect, așa este… Însă toata povestea asta patetică și modul în care doamna își mișcă privirea și ochii duce mult spre o poveste inventată. Un om face acele mișcări doar atunci când minte sau caută să inventeze o poveste. M-am gândit că poate mă înșel. Drept urmare s-a „pornit” în căutarea unor răspunsuri și opinii. S-au aflat pe rând părerile unui psiholog, psihiatru, scriitor (culmea, de SF), avocat, profesor NLP, cativa oameni de business etc.

Concluzia lor generală:
Se pierde mirosul pentru că banii nu au miros ✅

Povestea, spun mulți la unison, este o dezinformare și o manipulare excesivă. Toate televiziunile sunt puse acum pe speriat lumea. Un adevarat trend unde lăcomia și corupția sunt principalii catalizatori. Povestea ei este un film făcut pe Skype (zic ei), prost creat, foarte prost regizat și extrem de prost interpretat. Pe cine prostiți? Asta se numește filmare Skype? Nu este „un Skype” ci o imitație ieftină a unui film de FELLINI… cu o tentă ușoară de telenovelă. Dar nu asta ne place nouă romanilor?

Pentru moment, cum necum, doamna știristă împreună cu soțul ei au devenit Vulpița și Viorel în varianta ProTV.

Dumneavoastră doamnă aveți conștiința curată❓
Nu vă este frică chiar de loc de Dumnezeu❓

.
➡️ Opinia 1: „Vă propun să vă uitați la clip fără sonor și o sa vedeți că în comunicarea non-verbală ochii ei spun minciuni. Când clipești des, te uiti sus, jos, stanga, dreapta sau spui multe detalii inutile (cam asta ne spune doamna), atunci ascunzi adevărul sau minți. Să nu uităm că este un prezentator cu mulți ani de experiență în transmiterea de stări specifice fiecărei știre în parte.

Pentru cineva obișnuit să stea in fața camerei, se uită cam mult în alte direcții. După mimică, gesturi, ochi etc… totul este exagerat. Parcă repeta o poezie. Si va rog mai observați cât de multe componente realiste au fost infiltrate in textul spus de ea pentru a ne convige mai usor… 🙄

Și încă ceva, nespecificat mai sus. Pe o secție ATI (terapie intensiva) pacienții intubati și conectați la aparate, nu tipa, urla și cer ajutor…. nu au cum… din n-șpe puncte de vedere. Așa că doamna știristă pică examenul de actorie fiind un actor fals, idiot și ipocrit.”

.
➡️ Opinia 2: „Hai să o platim pe Andreea că poate pe asta o cred oile. Am avut respect pentru ea… până acum. Pe bune? Prea multă ipocrizie. A fost nevoie să gătească cartofiori cu usturoi (la banii ei, stresată si singura acasa… hahaha) pentru a realiza că nu mai are miros!? Și tot atunci a realizat că nu mai are nici gust!? Serios? Măi femeie… cine ți-a scris acest text de tot rahatul? Chiar ne crezi foarte proști pe toți. Gustul și mirosul este verificat de propriul nostru creier non-stop. La tine nu… noroc cu usturoiul 😉 Auzi, dar tu nu ai mâncat nimic toata ziua? Chiar atât de “nesimțită” (fără simțuri) nu poți fi ca să nu realizezi că nu mai ai miros sau gust…

Apoi, cand te-a-ntrebat reporterul acela (alt „actor” ratat) dacă nu ai mai avut și alte simptome, ai dat din nou cu oiștea-n toate gardurile zicând că ai avut roșu în gat, poate de la o amigdalită și te-ai gandit că e ok căci așa aveai mai mereu! Hahahaha… Pe bune? Deci tu aveai soțul și copilul internați de Covid iar roșul din gâtul tău nu ți-a dat nimic de bănuit!? Pe bune? Esti chiar atât de prostutză? Nu cred… Sau ai acceptat sa verși pe post o minciuna gogonată scrisă de niște reduși mintal?”

.
➡️ Opinia 3: „Vreau să împărtășesc cu voi părerea mea ca expert în limbaj și psihologie. Observați va rog aceste puncte dubioase ale mesajului ei în care a menționat ca la carte toate simptomele coronavirus, gen „șaorma cu de toate”: soțul febră foarte mare; fiul dureri in gât; ea pierdere de gust și miros; test negativ cu simptome apărute după 5 zile… futu-i mama lui de usturoi. Mă întreb cum dau pozitiv cei asimptomatici!
Alex, soțul, cel mai afectat, foarte puternic ca om, face sport, mănâncă sănătos… dar de obicei face febră când are probleme cu stomacul… pentru că, repet, mănâncă sănătos.
Dragilor, ăsta nu este un mesaj de INFORMARE ci doar unul de DESCURAJARE… Hai cu FRICA!

.
➡️ Opinia 4: „A specificat exact cele 3 principale simptome, apoi, a demonstrat cum chiar dacă ești negativ, de fapt poți fi infectat. Apoi, a arătat clar că până și cel mai puternic om, soțul ei, poate fi pus la pământ de acest virus “ucigas”… În concluzie, a bifat exact, punct cu punct, tot ce are nevoie o oaie ușor de manipulate să audă. Minciuna însă are picioare scurte.

Să mai vorbim de faptul că fiica ei în tot acest timp poza fericită și bine mersi pe Instagram? Așa se comportă o fată când are AMBII părinți si fratele cu cea mai „grava” boală din ultimii ani? Unul chiar La terapie intensivă. Întrebări, întrebări.”

.
➡️ Opinia 5: „M-am tot întrebat dacă a fost în direct. Arăta ca și când inteviul a fost montat. Prost tare jucat. Citea non-stop textul de pe mai multe promptere, laterale si frontale. S-a forțat să plângă (fără lacrimi)… un gest patetic dar cumva de impact pentru oile plătitoare de taxe. Înțeleg că nu e actor profesionist, însă totuși, unde au fost lacrimile, că nu erau? Iar tricoul cu inscriptia “Dragoste” m-a ferfelit de ras 😉 Ca și fotoliul cel roșu în formă de inimioară :))) O manipulare foarte prost făcută, pe genunchi.”

.
➡️ Opinia 6: „Dacă tu erai infectată trebuiau să fie infectați şi multi dintre colegii tăi de la ProTv. Corect, am inteles ca deja te-ai gandit la aceasta intrebare si de aceea ai inflitrat minciuna că “dupa 5 zile ti a venit și tie simptomul” ca sa existe un interval tampon de flexibilitate a interpretarii precum si minciuna cu faptul ca “toti cei de la petrecere s-au testat și da… sunt tun de sanatosi”. Însa dacă facem un calcul profesionist si serios pe zile va reiesi imediat ca nu este chiar asa. Ca sa nu mai spun că, anticipabil, a ținut morțiș să spună cum sigur nu a luat virusul de la petrecere căci virusul clar se poate lua de oriunde. Serios? Măi măi și vai vai… Nu cumva ai vrut tu doamnă imorală să induci și mai tare această frica viscerala, nelimitand nicicum ariile cu potențial de infectare… lasandu-le complet deschise?”

.
➡️ Opinia 7: „Sotul a avut tratament cu antibiotice!?! prin branule, prin multe branule, direct in vene de nici nu mai avea vreun muschi… el care avea multi :))) Las-o jos ca nu ține tanti Pinochio!
Apoi inca o ineptie, acel mod dramatic folosit spre a relata “drama” sotului ei… si unde Divinitatea a fost mentionata de exagerat de multe ori. De ce? Pentru simplu fapt ca suntem un popor credincios si asta a devenit o slabiciune. Dar hai sa nu uitam de credinciosul ortodox Ludovic, ori de ortodoxul sol al pacii Iohannis… ca sa nu mai zicem nimic de apostolul creștinătății Arafat sau Arahat (cum l-o chema).”

.
➡️ Opinia 8: „Doamna minte. Nu are sens să mai enumăr nimic. Prea multe minciuni, prea haotic exprimate. Însă ceva tot merită subliniat… Esca a avut o expunere super dramatică (a se citi și patetică) a subiectului “Dumnezeu vs Medici”. Manipulare pură. De ce? Pentru că în primul rând un popor credincios ca al nostru știe 100% că nu ai cum să minți atunci când vorbesti de Dumnezeu și… în al doilea rand, din dorința ascunsă de a afilia cumva medicii cu Dumnezeu, gen “credeti in minciuna lor”…. rușinos. Foarte rușinos. Rușine să vă fie!”

.
In loc de concluzie ✅
Media ne vinde pe interese căci corupția lucrează la nivel înalt. Televiziunea se presupunea a fi o sursă de recreere. A devenit însă un fel de bau-bau, o sursă permanentă de teroare psihică. Se observă clar cum mass media caută permanent să inducă frică. Ar trebui să ne detașăm de știri. S-au făcut recent multe studii care au arătat simplu că din momentul în care au apărut știrile 24/24, a crescut fenomenal și exponențial rata depresiilor!

Știrile nu ne ajută cu nimic să ne indeplinim scopurile oameni buni. Și nici să ne proiectăm viața. Din contră.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *