Press "Enter" to skip to content

„Mascații” fără mască de la Poliția Locală Bacău au încătușat un șofer de autobuz pentru că nu avea mască!Video

Desfășurare de forțe impresionantă a trupelor speciale ale Poliției locale, ca pentru prinderea unui infractor periculos astăzi, în municipiul Bacău. Șoferul unui autobuz a fost urmărit și apoi încătușat, sub privirile stupefiate ale călătorilor, pe motiv că nu purta mască de protecție. Tot circul a început în stația de autobuz din Piața Centrală, unde un polițist local a văzut că șoferul de 60 de ani nu poartă mască și a încercat să îl legitimeze. „Conducătorul auto a refuzat și a adresat cuvinte jignitoare, apoi a plecat cu autobuzul. Am solicitat sprijinul echipei de intervenție, care l-a imobilizat și încătușat în stația următoare, la Precista” , ne-a declarat Ramona Bonțoiu, agent la Biroul Rutier al Poliției locale Bacău.

În filmarea făcută de un trecător se observă că doar unul dintre „mascații” de la trupele de intervenția poartă mască de protecție, în timp ce ceilalți urcă nestingheriți în autobuz, printre călători, fără să le pese de distanțarea socială impusă de lege.”Fiind la echipele de intervenție, colegii mei nu au mai avut timp să își pună masca, evenimentul fiind în plină desfășurare”,a mai precizat agentul Ramona Bonțoiu.

A fost amendat chiar și cameramanul de ocazie

După tot incidentul, șoferul a fost condus la sediul Poliției locale, unde a fost amendat pentru că nu purta mască, refuz de legitimare și adresarea de cuvinte jignitoare. Nu a scăpat mai ieftin nici cameramanul de ocazie care a filmat toată acțiunea, apoi a distribuit filmarea pe rețelele de socializare. Și el a primit o amendă pentru „împiedicarea, sub orice natură, a organelor îndreptățite să mențină ordinea publică”.

Sursa video: Luca Victor

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *