Press "Enter" to skip to content

Mâncarea de proastă calitate (atât pentru pisici cât și pentru câini) o diferențiem după următoarele criterii:

Mâncarea de proastă calitate (atât pentru pisici cât și pentru câini) o diferențiem după următoarele criterii:

 1. Cu cât este mai colorată cu atât este mai nocivă, deoarece conține mulți conservanți, coloranți și amelioratori de gust. (Nu este exclus ca cea maronie, care se presupune a fi cea mai sănătoasă, să nu conțină conservați … pentru că nu ar rezista atât de mult și s-ar altera)
 2. Mâncarea nu ar trebui să conțină soia, porumb etc. și nici DERIVATE DIN CARNE – care nu sunt altceva decât gheare, zgârciuri, piele și tot ce se aruncă în urma procesării cărnii.
 3. Cel mai indicat este citirea etichetei înainte de a cumpăra orice fel de produs alimanetar atât pentru noi, oamenii, cât și pentru prietenii noștri patrupezi!
  În imagini puteți observa un motan (1,5 ani) hrănit exclusiv cu mâncare de proastă calitate ( DA, din aia la 5 lei/kg).
  Din păcate a ajuns mult prea târziu, fiind în starea asta de peste 3 zile.
  Prognosticul era GRAV!
  După ce l-am sondat și am scos urina de culoare vișinie…am constatat că rinichiul nu mai producea urină…astfel a fost pus diagnosticul de insuficiență renală.
  Colapsul s-a produs la câteva ore după ce a ajuns acasă.
  Nu este singurul caz de acest gen, nici singura specie. Cățeii hrăniți cu hrană de calitate îndoielnică suferă de cancere hepatice, gastrice și pancreatice.
  Nu uitați: SĂ DEȚII UN ANIMAL DE COMPANIE ESTE UN LUX…dacă nu îți poți permite să îi oferi minimul de condiții optime de trai (vaccinări, deparazitări, hrană de calitate etc.), cel mai indicat ar fi să nu adopți/cumperi niciodată un animal, indiferent ce specie și ce rasă este!
loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *