Press "Enter" to skip to content

Iohannis, daună totală pentru PSD: “Va promit ca vom repara Legile Justiției”

Klaus Iohannis a declarat, astazi, că guvernul Orban va modifica Legile Justiției. Președintele a lansat și un atac dur la adresa PSD. 

“În spațiul public a apărut o discuție ciudată. În PSD și între sateliți PSD încep să-și plătească polițe. Au fost câteva dezvăluiri din perioada când PSD-ul a atacat violent justiția, când PSD a atacat violent Legile Justiției.

Din fericire, am reușit să oprim o parte din aceste atacuri. Parlamentul a reușit, în special PNL, să oprească o parte din aceste modificări. Cel mai important pas a fost făcut de români, acum 1 an de zile când i-am chemat la referendumul pentru justiție. S-au prezentat în număr mare și au spus clar STOP acestei proceduri de măcelărire a legilor justiției inițiate de PSD”, a spus șeful statului. 

“PSD a încercat să pună piciorul pe Justiție. PSD este partidul care încearcă să frângă independența justiției. Faptul că acum au început să-și plătească polițe este poate o chestiune care ține de can-can, dar pentru omul de rând nu iese nimic de aici. Fapt este că aceste legi trebuie reparate.

Asta a fost discuția pe care am avut cu premierul. Este nevoie de un pas hotărât și curajos. Guvernul va veni cu o inițiativă legislativă pentru a repara legile justiției. Trebuie să ducem la bun sfârșit ce am început acum un de zile la referendum.

Trebuie continuată această procedură. În săptămânile următoare vor avea loc consultări. Guvernul va lucra la proiecte de legi și vor fi înaintate Parlamentului pentru a fi reparate aceste legi ale Justiției”, a mai declarat Klaus Iohannis.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *