Press "Enter" to skip to content

Începe NEBUNIA – Jandarmeria dă amenzi celor care au participat la protestul din Piața Victoriei

În urma protestului din Piața Victoriei, Jandarmeria anunță că au început să fie aplicate amenzi, asta pentru că adunările publice și mitingurile sunt interzise în timpul stării de alertă.

”În legătură cu manifestația publică din Piața Victoriei, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, pe timpul stării de alertă, organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri sunt interzise.

Echipele de dialog ale Jandarmeriei Capitalei au discutat cu persoanele prezente pentru a le aduce la cunoștință prevederile legale și măsurile care vor fi luate în cazul nerespectării acestor prevederi.

Până în prezent, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

În continuare sunt desfășurate activități specifice de identificare și sancționare și a altor persoane care încalcă prevederile legii.

Scopul nostru nu este acela de a sancționa, ci acela de a limita răspândirea virusului.

Pentru sănătatea dumneavoastră și protecția celorlalți cetățeni, vă recomandăm să nu participați la astfel de evenimente.

Sănătatea și siguranța dumneavoastră sunt prioritatea noastră!”, arată un comunicat al Jandarmeriei.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *