Press "Enter" to skip to content

Imaginea virala cu petrecerea din biroul lui Orban s-a intors impotriva PSD

Fotografia realizata in biroul premierului, care a incins retelele de socializare joi seara, nu reprezinta decat o operatiune abila de imagine lansata chiar de echipa lui Ludovic Orban. Pesedistii au picat de fraieri si au contribuit masiv, fara sa gandeasca, la campania de umanizare a premierului Orban.CONȚINUT SPONSORIZAT

Fotografia a fost lansata initial pe Facebook de Cristian Vasilcoiu, fost consilier de imagine al ministrului Lia Olguta Vasilescu si, cel mai probabil, actual consultant media al deputatului PSD Lia Olguta Vasilescu. Aproape imediat a fost preluata de Eugen Teodorovici, iar apoi o intreaga cohorta de lideri ai PSD a distribuit-o pe Facebook pentru a-i mari expunerea. Nu s-au gandit nici macar o clipa ca de fapt contribuie la o abila operatiune de umanizare a premierului Orban.

Pesedistii au picat efectiv de fraieri, devenind fara sa realizeze agenti de propaganda ai PNL. Nu si-au pus nici macar o clipa o intrebare elementara: cum a fost posibil ca o fotografie realizata in biroul premierului sa ajunga in spatiul public?

Sunt doua posibilitati: fotografia a fost facuta pe ascuns de unul dintre invitati sau dintre cei care au intrat in birou sau, doi, a fost distribuita cu acceptul premierului.

Daca prima situatie este cea adevarata, inseamna ca la cel mai inalt nivel al Guvernului Romaniei exista o bresa catastrofala de securitate. Intr-o tara membra NATO, aflata in prima linie de conflict cu inamicul de la Rasarit, sa nu existe protocoale stricte de securitate privind accesul persoanelor in biroul premierului nu este grav, ci de-a dreptul dramatic. In biroul premierului, al oricarui premier din lumea asta, se afla documente care tin de securitatea nationala, chiar poate sa intre orice nea Gigica si sa fotografieze ce se intampla pe acolo? In secunda doi ar trebui ca toti sefii serviciilor de informatii sa demisioneze.  Daca s-a gasit totusi vreun patriot suparat printre cei care au intrat in birou, indignat ca premierul bea si fumeaza in timp de pandemie, sa fie chiar atat de prost incat sa nu realizeze ca va fi depistat aproape imediat si ca nu va mai avea niciun viitor in vreo functie publica? Ar trebui sa fie de-a dreptul sinucigas.

Prin urmare, concluzia logica este ca fotografia a fost lansata in spatiul public chiar cu acceptul premierului. De altfel, se pare ca fotografia ar fi fost facuta de Ionel Danca, unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai premierului. O intrebare in acest sens i-a si fost adresata premierului Orban de Libertatea, insa acesta a negat, cum era de altfel de asteptat.

De ce ar fi fost nevoie ca romanii sa vada cum Orban si ministrii lui beau si fumeaza in birou, cu mastile aruncate pe o masa? PSD si aliatii sai mediatici au derulat o ampla campanie in ultima perioada prin care au dorit sa ii diabolizeze pe Orban si pe ministri, sa ii infatiseze ca pe niste politicieni robotizati si obsedati de reguli aberante, de „inchis oamenii in case”, fericiti sa se dedea la „abuzuri” precum obligativitatea purtarii mastii de protectie. Numerosi lideri ai PSD au aparut in acest timp fara masca in spatii inchise sau in grupuri in care nu respectau distantarea sociala (a se vedea celebra imagine cu Ciolacu inconjurat de baronii PSD din Moldova), pentru a accentua diferenta dintre ei si guvernantii scrupulosi. Mesajul subliminal transmis era: „Noi va intelegem, nici noua nu ne plac aceste reguli aberante, astia sunt nebuni cu restrictiile si masurile lor”.

Prin urmare, de la guvern a plecat o imagine in care nu vedem niste neoameni care latra toata ziua ca trebuie sa purtam masca si sa pastram distanta, ci niste oameni ca si noi, cu pacatele si greselile lor, carora le place spritul si care mai incalca regulile uneori. Cam cum suntem noi mai toti romanii. Pana la urma avem vreo 300.000 de amendati, „iata ca si noi, guvernantii, nu suntem de pe alta planeta si ne place si noua viata”, este mesajul transmis de aceasta fotografie.

Perceptia negativa pe care PSD s-a straduit atat de tare sa o lipeasca de Orban si guvern timp de vreo doua luni s-a facut praf intr-o singura seara cu aportul major al aceluiasi PSD.

loading...

One Comment

  1. CIURDICA ! CIURDICA ! 30 mai 2020

    Mai vreti sa faceti din cacat bici sa si pocneasca ! Apreciaza dracu asa ceva cand ati facut un popor sa poarte botnite ! Niste imbecili ca toti liberali !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *