Press "Enter" to skip to content

GIGI BECALI, IZBUCNIRE CU ACCENTE XENOFOBE IN DIRECT LA TV: „MERKEL L-A SUNAT PE ORBAN SI I-A ZIS *DA-NE NISTE SCLAVI*. ORBAN, TREBUIE SA FII BARBAT”

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit în termeni duri despre situația din România, țară afectată de pandemia de COVID-19. Finanțatorul roș-albaștilor a făcut referire la miile de români care s-au îmbulzit pe aeroportul din Cluj pentru a pleca la muncă în Germania.

„Cum să nu știe cei care ne conduc despre asta? Păi Merkel (n.r. Angela Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis «Domule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul și cartofii». M-ați înțeles?

Și Orban a zis « Da, dom’ne!» Trebuia să riscăm, că e boală! Să zică «Hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Și să le transmiți fermierilor tăi, care nu au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici».

Românii culeg în străinătate și ni se vând nouă produsele scump. Bă, dacă sunteți guvernanți… N-am nimic cu Orban, dar e prim ministru. Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă ești primul ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine. Își ia sclavii, speculează și după te aruncă precum o măsea stricată”, a declarat Gigi Becali la România TV.

„Sănătate nu există fără Paște, fără Hristos. Nu există nimic, e zero totul”
Gigi Becali

Sursa: GSP.RO

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *