Press "Enter" to skip to content

Elevul anti-PSD din Targu-Mures are media 9.53 la Bac. El afirma anul trecut ca „analfabeta Dancila” nu il reprezinta

Alin Popoviciu, elevul din Targu-Mures care a fost amendat de Jandarmerie pentru ca organizat un protest la adresa prezentei lui Dancila in orasul sau, are media 9,53 la Bacalaureat.
Facebook Launches Updated Site

„9,53 – media la examenul de bacalaureat

10 la limba si literatura romana
9,8 la istorie
8,8 la geografie

Imi permit sa fac mentiunea ca niciodata nu am luat meditatii la materiile din care mi-am sustinut examenul. Am avut parte de profesori deosebiti, iar asta ma onoreaza.

Recunosc ca am avut asteptari mult mai mari la geografie, tocmai din aceast motiv am depus contestatie la aceasta materie. Vom vedea peste cateva zile ce rezultat va fi, oricum media ma multumeste”, a anuntat Popoviciu pe Facebook.

Alin Popoviciu scria in noiembrie 2019 ca nu se simte reprezentat de „analfabeta” Viorica Dancila, care atunci candida in numele PSD la Presedintie.

„Eu NU sunt Viorica Dancila, NU ma simt reprezentat de ea si NU vorbeste in numele meu! Ba chiar imi este rusine cu Dancila! Sa-si vada lungul nasului si sa se intoarca la zacusca ei!

Va rog sa facem aceasta campanie, pentru a opri aceasta manipulare ordinara a ei si sa aratam lumii ca oamenii educati NU SUNT REPREZENTATI DE O ANALFABETA!”, a scris Popoviciu pe Facebook.

In mai 2019, Alin Popoviciu a organizat un protest in Targu-Mures fata de prezenta lui Dancila in oras. El i-a tinut piept cu brio sefului jandarmeriei locale care a incercat sa-l intimideze si sa-l faca sa plece.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *