Press "Enter" to skip to content

El e primarul fugit din carantină care a făcut pe mortul pentru a scăpa de amendă!

Un primar cu inițiativă a făcut pe mortul, sărind la propriu într-un sicriu, în momentul în care a fost prins de poliție încălcân regulile de carantină pentru a bea un șpriț cu prietenii.

Jamie Rolando Urbina Torres, edilul unui mic orășel, Tantará, din Peru, a făcut furori pe internet într-o fotografie care îl înfățișează întins într-un sicriu deschis și purtând o mască, în prezența ofițerilor de Poliție care au venit luni să-l aresteze.

Fără a preciza exact unde se afla locația în care primarul petrecea cu prietenii, Poliția a anunțat într-un comunicat oficial faptul că edilul a încălcat legile privind carantina și distanțarea socială pentru a bea lichior cu apropiații, la momentul arestării aflându-se în stare de ebrietate.

Anterior, Torres a fost acuzat de localnici că nu a luat în serios amenințarea cu virusul și că nu a implementat măsuri de siguranță în oraș.

Tantará a fost plasat oficial în izolare, în urmă cu 66 de zile, de către guvernul peruan. Însă localnicii supărați spun că Torres a petrecut doar opt zile în oraș de la începutul izolării și nu a reușit să pună în aplicare nicio măsură locală de siguranță.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *