Press "Enter" to skip to content

DUMINICĂ – Africanii din Belgia au atacat Bruxelles-ul: violențe, distrugeri și jafuri. Totul în numele luptei împotriva „rasismului”!!! VIDEO oripilant

Proteste de amploare au avut loc în Viena, Berlin sau Londra (vezi foto de mai sus), în ultimele zile, stârnite de anarhia din SUA.

Și Belgia, unul dintre fiefurile neomarxismului cultural din Europa, care, de ani de zile, și-a garnisit marile orașe cu imigranți africani și arabi, se bucură în aceste zile de recunoștiința lor: pietre, violențe și jafuri. Totul, desigur, în numele luptei împotriva rasismului!

Belgia este una dintre țările europene în care, în pofida tuturor principiilor unei societăți moderne s-a permis, mai ales în Bruxelles, capitala UE, apariția de zone etnice radical islamiste unde și poliția intră cu precauție. De aici și marile probleme pe care le are și le va avea amplificate acest stat european, în viitor.

Înainte de a viziona imagini cu evenimentele violente din Bruxelles, de duminică, haideți să lămurim niște lucruri…

În primul rând, din punct de vedere statistic (pentru că protesetele din Belgia u legătură cu cele din SUA), trebuie subliniat faptul că negrii americani de astăzi sunt mult mai rasiști decât albii americani. O evidențiază Biroul de Statistică al Justiției din SUA (Detalii AICI), care pune în evidență faptul că 90% dintre violențele rasiale dintre albi și negri sunt săvârșite de AFRO-AMERICANI și nu de albi! Ce vreți mai clar de atât?!?

În ceea ce privește rasismul, vreau să le spun ceva evident tuturor spălaților pe creier care cred că doar albii au fost și sunt rasiști.

Știați, așadar, că în comerțul cu sclavi africani erau implicați mulți alți africani, care profitau de semenii lor? Știați că în Africa au existat mulți sclavi albi în secolele trecute? Mai exact peste un milion de sclavi albi, răpiți și duși în sclavie de pirații berberi…  (Detalii AICI)

Nu vă amintiți că musulmanii au încercat secole întregi să distrugă Europa și civilizația Europeană, că răpeau femei și copii pe care îi țineau în sclavie? Credeți că ăia nu au fost rasiști? Dar despre rasismul asiatic din vremea lui Genghis Khan sau Attila, care au omorât și au dus în sclavie multe milioane de europeni ce spuneți? Și exemplele ar putea continua.

Așadar, toate rasele au manifestat ură, violențe și atitudini rasiste față de celelalte, în decursul istoriei și, dacă am face o evaluare a crimelor, este destul de probabil că nu albii europeni sau americani s-ar situa pe prima poziție…

În continuare, uitați-vă cu atenție mai jos la gloatele de infractori africani din Bruxelles care cred că au dreptul să își facă nevoile pe civilizația europeană, în numele luptei împotriva rasismului, pentru că aici veți vedea VIITORUL EUROPEI dacă li se va permite neomarxiștilor să câștige. În imaginile de mai jos veți vedea cum sunt atacate mașinile poliției, cum se distrug vitrinele magazinelor de lux și cum sunt jefuite.

Aceștia sunt cel puțin la fel de rasiști și de șovini precum cei mai radicali albi…

Daniel Roxin

Notă finală: În final, poliția belgiană a arestat 240 de protestatari violenți. ( ne informează Mediafax)

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *