Press "Enter" to skip to content

Dr Răzvan Constantinescu are o NEDUMERIRE: De unde scot marafații 800 de infectați cu COVID zilnic?

Doctorul Răzvan Constantinescu din Iași, unul dintre cei mai duri critici ai autorităților medicale românești, are o mare nedumerire cu privire la modul în care se obțin procentele mari de infectați cu Covid-19 în România. Iată ce a publicat el pe pagina sa de Facebook:

„NEDUMERIRE. Explicați-mi și mie: dacă în listele de cetățeni care se adresează celui mai mare spital din Moldova se înregistrează zilnic, în ultimele 10 săptămâni, maximum 2 (doi!) noi infectați (de obicei, unul singur din peste 100), de unde scot marafații 800 zilnic în toată țara? P.S. Am salvat toate listele din ultimele 4 luni, cu nume, CNP, tot.”

Adevărul este că, după un șir lung de manipulări grotești, culminând cu înscenarea din urmă cu două zile din curtea spitalului Matei Balș din București, de unde ni s-au prezentau fotografii cu o aglomerație de salvări cu scopul de a speria populația, nu mai putem să dăm doi bani pe ce spune Guvernul Orban despre Coronavirus.

Să sperăm că nu peste mult timp, autoritățile medicale și anumiți membri ai Guvernului Orban vor fi trași la răspundere penală pentru felul dezastruos și incorect în care au tratat criza, cu consecințe în economie, dar mai ales în vieți omenești!

P.S. Noua manipulare a guvernului și a 9 Arafat are legătură cu așa zisa prognoză care anticipează peste UN MILION de cazuri noi de îmbolnăviri până în septembrie, în condițiile în care TOATĂ EUROPA este în scădere!!! Ideea este că nici măcar nu au capacitatea de testare pentru un milion de persoane, până în septembrie, dapăi să mai și identifice un milion de infectați. Că așa, să estimeze din burtă poate oricine! Totul are legătură, însă, cu campania de panicare a populației. Consecința? Distrugerea ireversibilă a economiei României, supraîndatorarea externă și pierderea suveranității! Să îi oprească cineva pe acești nebuni!

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *