Press "Enter" to skip to content

Dacă v-aș spune că în această lume se întâmplă lucruri groaznice pe care nici nu vi le puteți imagina!?

Ca sa stiti!👇👇👇

Dacă v-aș spune că în această lume se întâmplă lucruri groaznice pe care nici nu vi le puteți imagina!?

Dacă v-aș spune că umanitatea a fost luată ostatică, nu de guvernele noastre care sunt doar marionete, ci de un grup de oameni, foarte puternici, numiți „elite” sau „cabali”, sau „illuminati”, care în sine sunt manipulate de un grup de entități foarte foarte negative.

Dacă v-aș spune că noi, oamenii, am fost vânduți ca și vitele, în schimbul anumitor tehnologii, din care, evident, nu am primit niciodată profit sau beneficiat.

Dacă v-aș spune că aceste „elite” sunt pedofili sataniști.

Dacă v-aș spune că au dispărut milioane de oameni și mai ales copii. Vânduți ca și sclavi sexuali, pentru organele lor, pentru experimente sau sacrificați în ritualuri sataniste sau ca hrană pentru anumite grupuri.

Dacă v-aș spune că tot acest trafic de sclavi este organizat de cei care ne conduc.

Dacă v-aș spune că războaie, atacuri, foamete și chiar anumite dezastre naturale „sunt organizate de ei”, pentru a-i ține pe oameni în frică și pentru a-i controla mai bine.

Dacă v-aș spune că aproximativ 80% din credințele voastre, din tot ceea ce ați fost învățați în copilărie, de către părinți, sau la școală sau chiar în cărți, este greșit! fie că este știință, istorie etc … și chiar religia este coruptă. Că este dorit de ei și face parte din programarea pe care oamenii o primesc pentru a-i împiedica să evolueze.

Dacă v-aș spune că “ei” sunt în fruntea tuturor băncilor din lume, în industria farmaceutică, alimentară și media … că tot ce puteți citi în ziare sau vedeți la TV este fals, deoarece este manipulat de ei. Că toate filmele / seriile de violență, viol, violuri ale copiilor sunt făcute pentru a ne face să acceptăm inacceptabilul (ca pedofilia), să ne păstreze frica, să genereze violență. Și că multe filme de serie / ficțiune sunt de fapt rapoarte despre lumea reală.

Că televizorul este doar un instrument de hipnotizare a oamenilor, de stupefiere și manipulare.

Legea atracției este o lege universală, care ne face gândurile creative. Ne creăm propria lume prin gândurile noastre, ne atragem către noi înșine, ceea ce gândim despre cei mai mulți, pe ce ne concentrează atenția. Nu știm asta, dar cabalul a înțeles acest lucru de sute de ani și îl folosește împotriva noastră.

Dacă v-aș spune că au intenționat să ucidă 90% dintre oameni pentru a-i putea controla mai bine (proiectul Blue Beam), că ne-au otrăvit apa (presticid, fluor), hrana..(OMG, pesticide …), pământul, aerul(chemtrails). Experiențe cu virusi capabili sa elimine intreaga lume !!!!

Că inventează boli, să ne vândă medicamente care ne omoară, dar nu prea repede, astfel încât să avem timp să le oferim puținii bani care ne-au mai rămas.

Că ne vaccinează copiii cu produse care să-i omoare sau să-i reducă mintal, astfel încât să devină sclavi buni, incapabili să se gândească la ei înșiși. TV, laptopuri, jocuri video sunt, de asemenea, utilizate în acest scop.

Dacă v-aș spune că banii nu există pentru că nu mai sunt indexați la aur, pentru că aurul a dispărut; banii noștri sunt doar un număr de pe un computer bancar care le aparține, ei pot tipări cât mai multe bilete doresc, biletele sunt de fapt doar prețul hârtiei. Banii câștigați atât de tare, sunt cu adevărat doar praf în vânt, sunt doar o înșelătorie imensă!

Dacă v-aș spune că se ascund de noi tehnologii care ar permite tuturor să trăiască fără bani, având tot ce are nevoie și fără nicio boală.

Dacă v-aș spune că sunt capabili să repare orice țesut uman și chiar să ne reconstruiască corpul în întregime așa cum eram acum 20 de ani (vezi Corey Goode și Emery Smith). Că sunt capabili să se cloneze așa cum doresc.

Dacă v-aș spune că se pot „juca” cu timpul și că au făcut-o deja de mai multe ori (vezi efectul Mandela)

Dacă v-aș spune că sunt în contact cu entități, că fac comerț cu entități negative, folosind oamenii ca și monedă de schimb.

Dacă v-aș spune că există o mulțime de grupuri de entități pozitive și negative, care au trăit pe pământ cu mult înaintea noastră (milioane de ani).

Cred că dacă ți-aș spune toate astea, ți-ar strica puțin ziua și cu siguranță m-ai lua drept a fi un nebun.

Poate că ar trebui să vă povestesc despre miile sau mai degrabă milioane de oameni care se trezesc la aceste adevăruri. Pentru că da, se întâmplă ceva extraordinar, planeta Pământ este în ascensiune, ceea ce înseamnă că va merge la un nivel superior de conștiință. Și da, pământul ca celelalte planete și universul au conștiință. Ceea ce înseamnă că și noi, oamenii, vom trebui să ascendem. Și asta înseamnă că trebuie să ne trezim, din punct de vedere spiritual, dar și să conștientizăm realitățile acestei lumi. Această ascensiune implică un flux de energie, lumină divină, sursa creatoare care crește în valuri, ceea ce duce la numeroase afecțiuni, cum ar fi oboseala, hipersomnia sau insomnia, energie reînnoită sau pierderea de energie, vise ciudate etc… uneori ești obosit și alteori plin de energie.

Din această cauză, „elitele” acestei lumi au făcut totul pentru a ne menține în involuție. Deoarece odată treji, oamenii devin conștienți de sistemul din jurul lor și atunci când o mare majoritate a oamenilor sunt conștienți de această manipulare și de acest sistem, se vor prăbuși singuri.

Și exact asta se întâmplă!

Dar sistemul este astfel făcut încât oamenii să fie prea ocupați să își câștige viața și să supraviețuiască și nu au timp să studieze totul! și uneori, cei care încep să se trezească le este atât de frică de ceea ce descoperă, încât preferă să fie în negare, preferă să stea în mica lor închisoare, pe care o știu de frica schimbării.

Din această cauză, oamenii au fost înrobiți și manipulați și nu pot să-și ridice conștiința și să scape de entitățile negative pe cont propriu.

Dar foarte curând va avea loc un eveniment. Un eveniment pe care nimeni nu îl poate ignora pe această planetă, care va ridica conștiința tuturor oamenilor.

Oamenii nu numai că își vor aminti cine sunt cu adevărat, dar vor învăța, de asemenea, să folosească o mulțime de “cadouri” pe care le au.

Va fi un șoc imens pentru umanitate!

Deoarece în umbră, una sau mai multe grupuri pozitive foarte puternice, numite „alianță”, „mișcare de rezistență” lucrează pe pământ și în spațiu, pentru a ne scăpa de cabală și grupul „himera” care este deasupra din această piramidă.

Dar toate acestea nu le vei citi în ziarele de dimineață!

Cei din vârful piramidei au avut grijă să uite să ne spună, că sufletele noastre sunt făcute să trăiască cu familia sufletului lor, deoarece această energie a iubirii ne va face să evoluăm spre ascensiune și de asemenea, au avut grijă să facă totul pentru a le separa …

Faimoasa listă a presupușilor reptilieni, oameni publici care practică satanismul, pedofilia și controlul gândirii.
(De: David Icke, 2009)

William F. Buckley Jr. Pe lângă faptul că este un eseist și jurnalist conservator american care a lucrat pentru a apropia conservatorismul politic tradițional american și libertarianismul, se spune că a fost șeful JANUS, o operațiune de control al gândurilor situată în cartierele NATO din Belgia. S-ar fi dezvoltat controlul telepatic al asasinilor. El este declarat a fi un ucigaș de copii, un satanist și un „schimbător de formă” (Reptiliană).

George Bush: După ce a servit ca președinte, vicepreședinte și șef al CIA pe pământ american, se spune că a deținut mai multe roluri importante în cadrul Illuminati. El ar fi un satanist, un controlor de gândire, un torționar de copii și adulți, un pedofil, un „schimbător de formă” (Reptiliană) și un bine-cunoscut traficant de droguri. El ar fi, de asemenea, un criminal în serie.

George W. Bush, Jr. : Ca fiul lui George Bush, el are aceleași caracteristici, în special în ceea ce privește Illuminati și următoarele în descrierea paternă făcută mai sus. Să adăugăm dictatura notabilă controlând informația, în maniera totalitarismului.

Bill Clinton: Un fost președinte al Statelor Unite, el este declarat a fi un satanist, un criminal în serie. Se presupune că a agresat sexual sclavi controlați psihologic.

Hillary Clinton: Soția fostului președinte Bill Clinton și fostul democrat care a candidat la președinție, ea și-a anunțat intenția de a candida într-un loc numit Pindar. Ar fi un nume de cod pentru unul dintre cei mai importanți membri ai Illuminati care se ocupă cu sacrificii și operațiuni pentru organizație. Ea ar fi o mare vrăjitoare Illuminati și un satanist.

Al Gore: A fost vicepreședintele lui Bill Clinton și adversarul democrat al lui George W. Bush în cursa prezidențială. El ar fi un membru al Illuminati, un satanist, un băutor de sânge și un „schimbător de formă” (Reptiliană).

Gerald Ford, Ronald Reagan, Jimmy Carter, Richard Nixon, Lyndon B. Johnson. Toți ar fi practicat satanismul și controlul mental asupra sclavilor.

John F. Kennedy: Fost președinte SUA, asasinat, ar exista o mulțime de îndoieli în jurul activităților sale anterioare. Printre altele, se presupune că și-a folosit controlul mental asupra sclavilor în scopuri sexuale.

Ted Kennedy: Fost șef al clanului Kennedy, acest politician american se presupune că a abuzat brutal de controlul său asupra sclavilor.

Henry Kissinger: Secretar de stat sub președintele Nixon, ar fi unul dintre cei mai mari maeștri Illuminati. El ar fi un satanist, un controlor de gândire, un torționar de copii. Ar fi orchestrat războaie și crime în masă. Lucrând îndeaproape cu lordul Carrington al Regatului Unit, el ar fi un ”schimbător de forme” (Reptiliană).

Mikail Gorbaciov: Fost președinte al Uniunii Sovietice, el lucrează în prezent în Statele Unite pentru Illuminati prin intermediul Fundației Gorbaciov, care lucrează pentru un guvern mondial, o armată globală, în scurt timp pentru o Nouă Ordine Mondială. El ar fi un satanist și un ”schimbător de formă” (Reptiliană).

House of Rothschild (Habsburgs, Rockefellers, Astor’s, DuPont’s, Mellon’s): Având ca lider dinastic Guy de Rothschild, un presupus controlor mental de prim ordin din lume, ei ar fi sataniști, sacrificarea copiilor, controlori de gândire și „schimbători de formă” (Reptilieni).

Dick Cheney: Secretarul Apărării sub președintele Bush, el ar fi un satanist, un torționar de copii și adulți și un controlor de gândire.

Robert C. Byrd: Un senator democrat din Virginia de Vest, el ar fi un satanist și un torționar violent de copii și adulți. Exersa controlul gândurilor.

Bob și Bill Bennett: Acești doi politicieni americani strâns asociati cu George Bush se spune că sunt sataniști, gânditori și torționari de copii și adulți.

Lt. Col. Michael Aquino: Lucrând în Departamentul Militar al SUA de Război Psihologic, el este declarat a fi un satanist și membru fondator al Bisericii lui Seth. El ar fi torturat de asemenea copii și adulți în proiecte de control mental asupra cazurilor posttraumatice.

Kris Kristopherson: Actor și cântăreț, ar fi lucrat cu Aquino. Exersa tortura și controlul gândirii.

Willie Boxcar: Cântăreț de muzică country, el ar fi un satanist și un pedofil.

Bob Hope: Un comediant american de origine britanică, ar fi lucrat îndeaproape cu British Intelligence toată viața. Ar fi condus sclavii prin control mental. El ar fi un manipulator al industriei de divertisment în numele Illuminati. Membrii Rat Pack, inclusiv Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. și Dean Martin, au fost foarte implicați cu Bob Hope în același tip de muncă.

Billy Graham: Erou creștin care a fost recrutat de lideri illuminati de rang înalt, ar fi familia Rockefeller și William Randolph Hearst. El ar fi un satanist implicat în proiecte de control al gândirii. Ar fi un prieten foarte apropiat al lui Bush și Kissinger. Ar face parte din ramura Illuminati corespunzătoare familiei Frank care a creat o mișcare satanică cunoscută sub numele de frankism.

Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit: Ea ar fi un satanist și o figură majoră a ordinului Illuminati. Ea se spune că a făcut mai multe sacrificii de copii și este un „forma-changer” (Reptiliană)

Regina Elisabeta, regina-mamă: ca mai sus.
Printul Philip: Ca mai sus.
Printul Charles: Ca mai sus.
Printul Andrew: Ca mai sus.
Printesa Anne: Ca mai sus. Nu ar fi fost văzută schimbându-și forma ca un reptiliană.

Lordul Mountbatten al familiei regale britanice: Un erou al celui de-al Doilea Război Mondial, ar face parte din descendența rothschild. El ar fi un satanist și un ”shape-changer” (Reptiliană)

Winston Churchill: Un fost prim-ministru britanic, se spune că face parte din descendeția Marborough, o familie aristocratică a insulelor britanice. el ar fi un satanist.

Franklin Delano Roosevelt: Un fost președinte al Statelor Unite, el ar fi un satanist.

Stalin: Un fost lider politic în Rusia, el este declarat a fi un satanist.

Adolf Hitler: Un fost lider al Partidului Nazist, se spune că a făcut parte din descendeția Rothschild. Ar fi fost satanist.

Tony Blair: Fost prim-ministru al Regatului Unit, ar fi satanist.

Brian Mulroney: Prim-ministru al Canadei, atunci când a semnat Acordul nord-american de liber schimb cu președintele Bush, care a devastat economia canadiană. El ar fi un satanist și un violator de femei controlate mintal.

Pierre Trudeau: Un fost prim-ministru al Canadei, el este declarat a fi un satanist, un violator de femei controlate mintal și un pedofil.

Edward Heath: Prim-ministru al Regatului Unit în anii 1970 și 1974, a semnat pentru Uniunea Europeană. El este declarat a fi un satanist, un torționar de copii, un pedofil și un „”forma-changer”” (Reptiliană)

Willie Whitelaw: Viceprim-ministru al Margaret Thatcher în anii 1980, el ar fi un satanist.

Domnul McAlpine: Parte a dinastiei McAlpine în Regatul Unit, el este declarat a fi un satanist și un pedofil.

Mohammed Al Fayed: Tatăl lui Dodi Fayed, care a murit în accidentul de mașină care a ucis-o pe Prințesa Diana, se spune ca ar fi fost satanist.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *