Press "Enter" to skip to content

Cuplu de activiști buzoieni, auto-infectat cu coronavirus pentru a ”salva SARS-COV-2 de la eradicare”!

Un cuplu de activiști români din Buzău, care militează pentru „dreptul virușilor de a trăi”, a călătorit în China, Coreea de Sud și Italia înainte de a se întoarce acasă, pentru a lua coronavirusul și a-l ajuta să supraviețuiască eforturilor de eradicare ale Organizației Mondiale a Sănătății.

Cei doi sunt membri ai unui grup radical numit COViD 2019 (Celula de Ocrotire a Virușilor Divini), care s-a înființat în urmă cu un an și susține originea dumnezeiască a virușilor și misiunea lor punitivă la nivelul unei societăți decadente .

Extrem de fermi în convingerile lui, cuplul a fost îngrozit de eforturile vaste și bine coordonate depuse de Organizația Mondială a Sănătății pentru exterminarea coronavirusului.

Ca urmare, cei doi activiști, soț și soție, au decis să-și părăsească locurile de muncă și să își folosească economiile pentru a face tot posibilul astfel încât să se infecteze și să salveze astfel coronavirusul de la dispariție.

Într-un interviu prin Facetime, Olivia Știr, eminența cenușie a planului conceput de cei doi, a descris călătoria de trei săptămâni a cuplului de activiști prin cele patru țări infectate.

„Am călătorit mai întâi la Wuhan și am vizitat spitale pentru a întâlni bolnavii. Dar măsurile de siguranță au fost ridicate, așa că am căutat și alte țări în care controalele sunt mai slabe. „

Olivia Știr a declarat că a simțit faptul că prima parte a misiunii lor a fost îndeplinită atunci când au început să se simtă rău după trei zile în Italia.

„Italia a fost ideală pentru noi! Putem literalmente să ne pupăm cu italienii pe stradă, să ne suflăm în gură fumul de la țigările cu cannabis cu prostituatele molodovence ce ieșeau noapte pe bulevard sau lingem vitrinele muzeelor și mânerele ușilor catedralelor. Nimeni nu ne-a oprit de la nimic și ne-am îmbolnăvit aproape imediat”, a adăugat entuziastă Olivia.

Cuplul a putut să se întoarcă acasă prin Croația și Serbia, intrând ca niște turiști obișnuiți ai micului trafic de peste Dunăre, după care s-au retras într-un cătun din Bucovina și speră acum să obțină confirmarea faptului că sunt infectați de coronavirus și nu doar de gripă sau de altă boală.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în această dimineață la București, un responsabil din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență, Radet Calafat, a menționat faptul că autoritățile sunt în căutarea cuplului de activiști pe care încearcă să îl localizeze, să îl rețină și să îl izoleze ca măsură de siguranță publică.

Activismul pentru drepturile virușilor rămâne o mișcare marginală, dar se pare că aceasta câștigă popularitate în rândul unor grupuri creștine, precum și printre activiști de mediu de extremă stânga.

Mulți dintre ei susțin că virușii doresc doar să trăiască și să se reproducă, la fel ca oamenii și animalele, și că exterminarea deliberată și metodică a altor forme de viață, chiar virusuri sau bacterii, constituie un genocid.

Reprezentanții Celulei de Ocrotire a Virușilor Divini – COViD 2019 – susțin că alegerea activiștilor români de a transporta viruși este o acțiune politică protejată de drepturile lor constituționale.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *