Press "Enter" to skip to content

CTP dă cărțile pe față! Acuză PSD de minciună: a spus că UE își bate joc de România

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi 24 despre ceea ce spunea PSD în legătură cu părerea Uniunii Europene despre România. CTP a ținut să menționeze că dacă cele spuse de social democrați era adevărat, azi nu mai primeam atâția bani de la UE.

„România are în față, palpabil, o sumă imensă venită dinspre UE, parte a unui plan de reconstrucție, repornire a Europei de peste 700 de miliarde de euro. România va primi, cel mai probabil 33 de miliarde de euro. Este o bucată importantă din actualul PIB. Credeți că se va face ceva cu banii ăștia?”, spune CTP.

PSD a spus până în ultimul moment că UE își bat joc

„Să ne amintim ce spunea PSD, ce a tot spus în ultimii ani și în ultimele luni și în ultimele săptămâni. Până în ultimul moment, PSD a spus că UE își bate joc de România, că noi suntem ultima găină din gostat – vă spun eu, nu PSD – că nouă nu ne dau bani, că ăia mari își dau între ei, ne tratează ca pe niște sclavi de care au nevoie să le strângă recoltele Sparanghela Merkel”, a adăugat gazetarul.

România primește bani frumoși

”Uite că România primește «de la nenorociții ăia de la UE, antiromânii ăia» a 6-a sumă din UE. Din această sumă o parte de peste 50% sunt granturi sau credite nerambursabile, adică nu trebuie să dăm banii înapoi. Ce rămâne sunt credite. Este un ajutor substanțial pe care România îl primește din partea UE.”, a mai spus gazetarul.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *