Press "Enter" to skip to content

Călin Georgescu: „Banca Națională, care nu știu cât de națională sau antinațională e… a creat un STAT pe teritoriul românesc.” (Video)

Intr-o conferință publică, Călin Georgescu, în maniera pe care o cunoaștem deja, a atacat dur atât corporațiile, cât și Banca Națională, în legătură cu care se întreabă dacă nu cumva este antinațională și despre care spune că a creat un stat pe teritoriul Românesc.

Înainte de a merge mai departe cu  prezentarea declarațiilor pe care le-a făcut în această conferință, este de subliniat faptul că, prin atacul la Banca Națională, Călin Georgescu îl atacă și pe Mugur Isărescu, șeful BNR, membru al Grupului Bilderberg și Președinte al Clubului de la Roma România unde Călin Georgescu a fost, în urmă cu mai mulți ani, Secretar General și de unde (conform unor informații pe surse) a fost nevoit să plece la presiunea lui Mugur Isărescu care nu îi agreează perspectiva asupra României și a lumii.

Dar să revenim. În conferința amintită, Călin Georgescu spune:

„Corporațiile sunt marea problemă a lumii și a acestei țări, pentru că ele caută numai profitul. Profitul din 3 în 3 luni de zile. Se raportează numai la acționarii care sunt în spate. Iar țara noastră este împânzită de corporații. (…)

Nu privatizare, ci guvernanță, asta este cheia jocului. Nu să privatizăm barbar tot ce a dat acest neam. Și cum faci asta? (privatizarea barbară – n.m.) În primul rând distrugându-ți cheia economică, moneda.

L-am întâlnit pe nepotul lui Rothschild care spunea, ceea ce i-a spus bunicul: „Dă-mi moneda țării și nu contează cine face legile!”

Așa avem și noi, o instituție care se numește Banca Națională. Nu știu cât de națională sau antinațională e… Ea a creat un stat pe teritoriul românesc. România emite o monedă de ocupație care face loc la monezile străine. Este ancorată de parul care se numește Euro. Cum poți să ai într-o țară două monede?”

Află mai multe în fragmentul video de 4 minute de mai jos.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *