Press "Enter" to skip to content

Călin Georgescu: „Așa-zisa Pandemie cu Covid-19 este o fraudă uriașă, întreținută de mass-media cu scopul de a instaura FRICA.” Cum își justifică afirmația?

Jurnalistul Mădălin Augustin Ionescu a realizat aseară un interviu cu cunoscutul Călin Georgescu, despre Pandemia cu Covid-19. În cadrul acestui interviu, Călin Georgescu a făcut, chiar la început, o afirmație foarte dură: „Așa-zisa Pandemie cu Covid-19 este o fraudă uriașă, întreținută de mass-media cu scopul de a instaura FRICA.” Ce altceva a mai spus și cum justifică această afirmație, vă invit să descoperiți în interviul video de mai jos.

Iată cum își prefațează Mădălin Ionescuinterviul cu Călin Georgescu:

„In aceasta seara de la ora 21.00, aici, pe pagina mea de Facebook, veți avea parte de o ediție explozivă. Invitatul meu este Călin Georgescu, unul din cei mai interesanți și influenți români, raportor ONU, expert in dezvoltare durabilă, membru in Clubul de la Roma etc.

Este susținut de mai multe platforme online, care il doresc premier al acestei tari. A șocat opinia publica după ce a afirmat ca statul roman nu mai exista, argumentele sale fiind aproape imposibil de contestat.

Atentie ! In exclusivitate, in aceasta seara, Călin Georgescu dezvăluie mecanismul care stă in spatele crizei “COVID-19” ! Cine sunt autorii și ce urmăresc ? Nu ratati, asadar, o ediție eveniment !”

sursa:https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/05/27/calin-georgescu-raportor-onu-asa-zisa-pandemie-cu-covid-19-este-o-frauda-uriasa-intretinuta-de-mass-media-cu-scopul-de-a-instaura-frica-ce-urmeaza-apoi/

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *