Press "Enter" to skip to content

ATENȚIE – Ministrul Sănătății spune că mulți români declarați MORȚI de Covid-19… este PUȚIN PROBABIL să fi MURIT din cauza Coronavirusului (Video TVR)

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a recunoscut miercuri într-o emisiune la TVR 1 (O poți vedea mai jos)că, deși în majoritatea cazurilor de bolnavi cronici, care aveau și Covid-19, cauza decesului e puțin probabil să fi fost dată de coronavirus, totuși acești bolnavi au fost înregistrați ca decese „la care a existat și infecția Covid”.

Întrebat de realizatoarea emisiunii Tema Zilei de ce unele persoane care sufereau de boli grave, aflate într-un stadiu terminal, au fost incluse în bilanțul deceselor de Covid-19, ministrul Sănătății a spus că „recomandarea a fost nu neapărat ca toate decesele să fie raportate din cauza infecției Covid”, ci ca „deces la care a existat și infecția Covid”, pentru a putea prezenta toată cazuistica unde s-a manifestat și infectarea cu Covid-19. (NOTA MEA – Doar că absolut toate decesele prezentate în România în legătură cu această boală sunt declarate sec de presa centrală: Mort din cauza Covid-19)

NELU TĂTARU: „Recomandarea a fost nu neapărat ca toate decesele să fie raportate din cauza infecției Covid, ci deces la care a existat și infecția Covid. Gândiți-vă că sunt foarte multe persoane dintre cele decedate care aveau comorbidități. O infecție cu Covid a grăbit, poate, decesul, în contextul unei boli cronice. Sunt puține care au făcut o insuficiență multiplă de organ după o pneumonie cu infecția cu Covid și care au cauza directă infecția Covid. Majoritatea sunt cele care au avut identificată și infectarea cu Covid în contextul unor boli cronice. Nu știm când putea surveni decesul în acele boli cronice, dar a survenit într-un moment când avea și co-infecția, să-i spunem, cu Covid-19. A fost indicația și intenția de a prezenta toată cazuistica care este infectată Covid. Aceste decesuri sunt la pacienți care au avut comorbidități sau nu, dar au avut o infecție Covid”, a afirmat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, miercuri la TVR1.  (Citește mai mult: ActiveNews.ro)

ANALIZA MEA: Această practică a raportării deceselor în asociere cu Covid-19, indiferent de cauza reală a morții bolnavului, nu este o invenție a autorităților românești. Este o recomandare a ONU pe care mai toate statele o respectă cu o obediență suspectă.

Iar această recomandare se traduce în fapte astfel: dacă un bolnav cu cancer în fază terminală sau un alt bolnav grav, aflat cu un picior în groapă, moare, dar se constată că a fost infectat și cu noul Coronavirus (poate infectarea s-a produs chiar în ultima lui zi de viață!!!), informația despre decedat ajunge la publicul larg sub (deja) sintagma mort din cauza Covid-19. Așa se referă la acești morți presa centrală, de luni de zile, iar autoritățile medicale nu au luat atitudine în fața acestei abordări, nu au sancționat presa și nu au reclamat că este o prezentare care deformează realitatea!!! Semn că le-a cam convenit și lor…

Asta mai înseamnă că, dacă s-ar fi făcut o autopsie serioasă în fiecare caz (nu numai la noi, ci în toată lumea), iar rezultatul ar fi fost făcut public cu onestitate, ar fi existat toate șansele, după cum reiese din declarația lui Nelu Tătaru, ca numărul real al morților de Covid-19 (adică cei care au dezvoltat complicații grave în urma infectării cu acest virus și chiar au murit din cauza lor) să se reducă cu MAI MULT DE JUMĂTATE, poate chiar cu 70%!!!

Iar în acest caz, dacă în loc de 1.150 de morți de Covid-19 declarați în România, am vorbi, poate, de doar 400 (adică o medie de mai puțin de 10 morți pe județ, în 3 luni), atunci multe dintre restricții ar apărea ca măsuri disproporționate față de provocările reale ale pandemiei. Iar în acest caz populația nu ar mai putea să fie ținută în frică pentru a accepta tot felul de abuzuri. Dar frica pare să fie utilă planurilor globale de reașezare a lumii pe alte coordonate, deci ea trebuie întreținută, cu ajutorul presei obediente!

Iar ONU, se pare, vrea cifre mari pe care să le vânture în fața mulțimii. Cum altfel ar putea convinge populația întregii planete să accepte, de exemplu, vaccinarea obligatorie, dacă nu din teamă?

Voi ce spuneți de asta?

Daniel Roxin

Vezi Video aici (Declarația Ministrului Sănătății cu privire la cauzele reale ale morții celor marcați cu deces de Covid-19 poate fi văzută de la min 13:00):

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *