Press "Enter" to skip to content

ATENȚIE MARE! Statisticile oficiale ale violențelor interrasiale din SUA anului 2018 spun că afro-americanii sunt vinovați pentru 90% dintre acestea, adică pentru 537.204 de violențe rasiale ÎMPOTRIVA ALBILOR

De multe zile, după cazul morții afro-americanului George Floyd, auzim pe toate canalele mass-media neomarxiste despre viața grea pe care o au afro-americanii în SUA, despre ura rasială pe care trebuie să o îndure din partea albilor, despre inechitățile sociale la care trebuie să facă față. Dar niciun astfel de canal media nu ne dă detalii despre statisticile oficiale ale infracțiunilor interrasiale, ca să vedem cât de răi sunt albii, procentual, în raport cu negrii.

Fără îndoială, SUA, ca fost stat sclavagist, are o istorie îndelungată a abuzurilor albilor asupra negrilor și, cu siguranță, persoanele de culoare încă trebuie să suporte și astăzi multe inechități… Doar că, în acest moment, în pofida manipulărilor operate de delirul neomarxist al democraților americani, statisticile ne arată că raportul s-a inversat radical; în sensul că negrii manifestă de NOUĂ ori mai multă violență rasială împotriva albilor decât albii împotriva negrilor.

În acest sens, publicația americană city-journal.org, care citează Biroul de Statistică al Justiției SUA, ne informeză (pe data de 23 septembrie 2019) că statistica anului 2018 marchează existența a 593.598 de acte violente rasiale între negri și albi. Dintre acestea, negrii au comis 537.204, adică 90%, iar albii au comis 56.394, adică mai puțin de 10%.

Problema e că procentul violențelor rasiale ale negrilor împotriva albilor a crescut din anii 2012-2013 cu 5% (adică în acei ani, negrii erau vinovați de 85% dintre violențele rasiale) și crește în continuare!

Și atunci, cum mama naibii vorbim DOAR despre rasismul albilor, ca și cum ar fi singura formă de rasism din SUA? Realizați cât de mare este manipularea presei americane și din toată lumea, ce caracatiță cumplită ne îndoctrinează ideologic?

Același site amintește de faptul că în vara anului 2019, anul în care, subliniez, a fost scris articolul în care s-au prezentat statisticile de mai sus, în centrul Minneapolisului (orașul unde a avut loc incidentul cu George Floyd), camerele de supraveghere au surprins atacuri rasiale violente asupra unor albi, comise de tineri negri, care i-au bătut și i-au jefuit pe aceștia.

Stupoare însă: presa din Minneapolis a tratat superficial cazurile, ca știri secundare, iar presa națională aproape că le-a ignorat total. Ce mai spuneți de democrația americană și de corectitudinea și libertatea presei din America?

Păi, astfel de situații (adică cele majoritare de ură rasială și infracțiuni rasiale ale negrilor împotriva albilor) nu cadrează cu politica neomarxistă, deci trebuie mascate. Desigur, dacă ar fi fost cazuri de violență și tâlhărie ale albilor asupra negrilor, atunci toată presa ar fi vuit. Vedeți cazul lui George Floyd, din același oraș Minneapolis.

Să sperăm că americanii, fie ei albi sau afro-americani, se vor trezi de sub influența drogului neomarxist care amenință întreaga planetă. Ideea este că dacă neomarxismul nu poate fi învins în America, va fi greu să fie doborât în restul lumii occidentale.

Daniel Roxin

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *