Press "Enter" to skip to content

Aşa ceva e criminal: Tudorel Toader câștigă cât preşedintele Franţei!

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, primeşte o pensie specială de 27.000 de lei pe lună (5.800 de euro), în calitate de fost membru al Curții Constituționale. „Bani în mână”, căci pensia specială brută este de 34.000 de lei. Și, atenție, Toader este un pensionar tânăr, având vârsta de 58 de ani.

În calitate de ministru, Tudorel a primit și o leafă de 15.000 de lei. În total, pensie + salariul = 42.000 de lei, adică 9.000 de euro.

Atenţie, nu punem la socoteală banii luaţi de Toader ca rector al universităţii din Iaşi, plus participarea în diverse comisii, comitete şi asociaţii!

Tudorel Toader a devenit „reper” şi în analizele economiştilor, care îi compară contul personal cu cel al liderilor europeni.

Venitul lui Tudorel Toader l-a depăşit chiar pe cel al preşedintelui Franţei. Emmanuel Macron încasează 15.000 de euro brut lunar, din care primeşte „în mână” undeva în jur de 11.500 de euro. Şi vorbim totuşi de şeful unui stat foarte important, unul dintre pilonii Europei aflat în elita mondială.

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *