Press "Enter" to skip to content

Anul 2015, anul în care s-a dat „bătălia” pentru Institutul Cantacuzino între Neamul Român și tâlharii…

Anul 2015, anul în care s-a dat „bătălia” pentru Institutul Cantacuzino între Neamul Român și tâlharii care au vrut și vor în continuare să pună mâna pe activele mobile și imobile ale acestui bulgare de aur, care la ora actuală ar putea produce vaccinuri pentru România.
Acestui Institut care a funcționat vreme de 100 de ani, i-a fost întreruptă activitatea ÎN 2015 PENTRU SUMA DE 25 MILIOANE DE LEI, în vreme ce în 2014 Guvernul României stergea dataoria rompetrol(FIRMĂ PRIVATĂ) CU SUMA DE 500 MILOANE DE DOLARI.
Decizia a stat în mâinile PARLAMENTULUI, din care fac parte TOATE PARTIDELE POLITICIANISTE, FĂRĂ EXCEPTIE, și care au considerat că acest institut , care a intervenit în multe cazuri de-a lungul anilor, cum ar fi cazurile de holeră, febră tifoidă, tuberculoză, poliomielită, NU ESTE UN CAZ DE INTERES NAȚIONAL.
Acum, toți politicienii așteaptă un miracol ce s-ar fi putut întâmpla chiar la noi acasă, așteaptă la țările care și-au protejat astfel de institute, așteaptă un vaccin pentru COVID19, ce (probabil) ar fi putut fi produs în România dacă nu ar fi falimentat acest INSTITUT ROMÂN.
Cine ne-a întrebat pe noi care sunt prioritățile, față de acest institut de interes național, atunci când au hotărât(stăpânii) soarta acestuia?
Ne-au lăsat în c..ul gol, așa cum au facut-o și cu agricultura, industria, economia României , când au devalizat INTENȚIONAT TOT CE AM AVUT.
TOȚI SUNT VINOVAȚI, FĂRĂ EXCEPȚIE , DE SITUAȚIA ÎN CARE AM AJUNS, TOȚI DECIDENȚII(slugi la stăpâni)POLITICI DIN ULTIMII 30 DE ANI .
Acum au ocazia, sub pretextul situației stării de urgență, prin programul de achiziții publice și să reactiveze INSTITUTUL CANTACUZINO, care odinioară era la același nivel cu Institutul Pasteur din Franța. Francezii au păstrat Institutul Pasteur din Franța, politicienii romani au aruncat la groapa de gunoi Institutul Cantacuzino, cu toate că este un institut strategic pentru sănătatea publică a românilor.
Asta este un subiect care trebuie să fie pe buzele fiecărui român în aceste momente de isterie mondială.
Asta trebuie să fie o măsură luată de politicul românesc(doar cu numele) pentru protejarea cetățenilor români.
Nu măști, nu dezinfectanți(cumpărați de la firme străine),RELANSAREA INSTITUTUL CARE POATE PRODUCE MEDICAMENTE ROMÂNEȘTI, INSTITUTUL Dr Ion Cantacuzino.
GÂNDIȚI, ÎNCĂ MAI E GRATIS !

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3056907731021363&id=1042338062478350
loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *