Press "Enter" to skip to content

AJUTOR NU SUNTEM BOLNAVI: suntem luati cu forta din case pe timp de noapte si dusi… 

Zeci de oameni au apelat la politie pentru ca, vin salvările și îi iau cu forța pe întuneric de acasă, le sperie familiile copiii, ei nu știu ce se întâmplă si au apelat la oamenii legii, pentru a le apara drepturile.
Oamenii spun ca sunt impusi sa semneze niste acte care arata ca ei sunt infectati cu СОVID-19!

Deoarece comunicarea cu autoritățile locale este de multe ori greoaie și pentru a evita să fim acuzați de fake-news, am fost nevoiți să cerem mai mult decât o convorbire telefonică, respectiv un mesaj asumat de mai mulți oameni. Am primit azi următorul mesaj, asumat de mai multe persoane care au trecut prin acest haos.

Zeci de oameni incarantinati de 14 zile, suntem victimele unor măsuri eronate, suntem toti diagnosticati pozitiv chiar daca nu avem simptome si ne simtim foarte bine.

Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța, generându-se o stare de neimaginat și cu consecințe grave pentru copiii noștri, care ne văd răpiți și duși cu forța la spital, ca pe niște animale fără drept de replică… Strigăte de disperare ale copiilor…Nu ne lăsa mămica, tăticule….

Vă rugăm să intervenți până când nu apar și consecințe ale disperării!

AJUTOR!!! DISTRIBUITI!!!

loading...

3 Comments

 1. Liviu Liviu 28 iunie 2020

  Vreau să public dar nu aveți acces la Facebook!

 2. Ionuț Ionuț 29 iunie 2020

  Dar cum a ajuns ambulanța la acea persoană care face afirmațiile? Ce fac, dau cu banul? Se orientează după culoarea ușii de la intrare? Sau vin pentru că AU FOST CHEMAȚI, tocmai de către cei care pretind apoi că „au fost luați cu forța”?
  1. NIMENI nu te poate forța să mergi la spital dacă nu VREI să mergi la spital!
  Subliniez: NIMENI !
  2. Ambulanțele lucrează pe baza unor legi și a unor protocoale. Unul dintre aceste protocoale, introdus relativ recent, este o fișă de evaluare pentru simptome Covid. Fișa cuprinde întrebări ca: Ați călătorit în afara țării în ultimele 2 săptămâni? Ați luat contact recent (14 zile) cu pacienți diagnosticati cu Covid 19? Tușiți ? Ați făcut febră? Aveți probleme de respirație?
  În NICI UN CAZ nu este o fișă care „îi obligă” pe pacienți să se declare infectați! Asta e o tîmpenie!
  Este vorba de o proastă înțelegere a protocoalelor de lucru ale echipajelor de ambulanță și din acest punct de vedere, DA, declarația persoanei este un „fake news”!
  Cel mai simplu ar fi să mergeți în cea mai apropiată stație de ambulanță de dumneavoastră ca să întrebați direct echipajele ce se întâmplă, cum și de ce. Mai aveți de asemenea și opțiunea de a vă înscrie ca voluntari pe ambulanțe, pentru a vedea cu ochii dumneavoastră ce se întâmplă, cum decurge o solicitare, etc, etc.
  Cu respect, un asistent de pe ambulanță.

 3. Mircea Mircea 30 iunie 2020

  Nu contest ca se intampla asa ceva. Dar stirea este iresponsabila si neprofesionista. Nu se spune cine si unde este in pericol, nu se dau date de contact. Ati scris-o dupa o noapte de betie? Va-as ruga saq va treziti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *