Press "Enter" to skip to content

2020 – Situația GLOBALĂ a deceselor: Dacă de Covid-19 au murit 350.000 de oameni, iar de Foame 4.500.000, în ce loc e Apocalipsa? Statistici bulversante…

Pentru a putea evalua corect efectele mortale ale pandemiei cu Covid-19, mortalitatea în cazul acestei infecții trebuie raportată la situația TUTUROR deceselor înregistrate la nivel mondial. Doar în comparație cu aceasta i se poate stabili locul în tabloul dramei umane.

Așa după cum poate vedea oricine pe site-ul Worldometers.info (un site alimentat cu statistici la zi de specialiști din toată lumea), problemele create de noul Coronavirus nu sunt nici pe departe la fel de grave ca cele produse din alte cauze. Și spun asta în condițiile în care chiar considerăm că toți cei 352.000 de oameni consemnați în momentul scrierii acestui articol ca morți de Covid-19, chiar au murit din cauza infecției.

Doar că, așa cum s-a dovedit, aproximativ 80% dintre aceștia aveau alte probleme grave de sănătate și au murit, constatându-se că sunt infectați ȘI cu Coronavirus, fără să se poată stabili că Covid-19 a fost cauza principală a decesului.. Ceea ce înseamnă că din cei 352.000, doar în cazul a vreo 70.000 se poate spune sigur că au murit direct de la complicațiile create de această infecție.

Comparați această cifră cu situația statistică a celor care au murit de foame în acest an (adică 4.513.000 de oameni, dintre care, probabil, peste un milion sunt copii) și veți descoperi unde este adevărata dramă. Pentru că presa globală ne prezintă Pandemia cu Covid-19 ca pe un fel de Apocalipsă, în timp ce cei aproximativ 25.000-30.000 de oameni care MOR ZILNIC de foame nu prezintă interes, nu-i veți găsi în editorialele marilor ziare.

Și cum am putea compara criza Covid-19 cu decesele provocate de tutun, de exemplu?  Două Milioane de morți doar în primele 5 luni!!! Dar cu milioanele de morți provocate de alimentația NEsănătoasă cu care e servită populația în mai toate Fast Food-urile și magazinele alimentare?

Am putea compara, dar nu e așa de corect politic. Vedeți, astea sunt morți delicate pentru că în urma lor cineva câștigă foarte mulți bani: producătorii de tutun și alcool, corporațiile alimentare, etc. Iar toți aceștia au în politică și presă lobiști, dau bani pentru campanii electorale și ung cu publicitate bănoasă marile trusturi de presă.

Tocmai de aceea, eu nu cred în BINELE PE CARE VOR SĂ NI-L FACĂ cei care, la nivel global, pledează pentru vaccinarea obligatorie și restricții peste restricții în vreme de Pandemie. Pentru că, dacă chiar ar fi atât de dedicați sănătății publice, ar elimina hrana nesănătoasă din galantare, ar interzice fumatul, ar avea grijă cu adevărat să nu se mai moară de foame. Doar că, de ani de zile, procentul celor care mor din cauzele amintite mai sus este cam la fel sau în creștere, ceea ce spune totul despre grija pe care ne-o poartă Sistemul Global.

Infecția cu Covid-19 există, virusul pare mai contagios decât o gripă obișnuită, dar în ceea ce privește mortalitatea, aceasta nu se prezintă nici pe departe la nivelul apocaliptic pe care se insistă, panica este întreținută artificial, iar cifrele sunt cosmetizate; în sensul că orice mort, care este infectat și cu Covid (în cazul unora infectarea s-a produs în ultimele zile de viață, fără să aibă vreun efect asupra evoluției stării lor de sănătate), ne este prezentat ca Mort de Covid de presa centrală și cea globală.

În aceste condiții, măsurile care se iau la nivel global sunt exagerate, iar acest lucru pare să ascundă altceva: preocuparea pentru controlul populației, restrângerea dreptului la liberă exprimare și introducerea dictaturii medicale, pe fondul panicii…

Fiți vigilenți! Creatorii de războaie, crize economice, alimente nesănătoase și Big Brother nu sunt cu adevărat preocupați de sănătatea noastră; dar se vor folosi de teama pe care ne-o induc pentru a ne ține captivi la stână! Asta dacă acceptăm condiția de OAIE…

loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *